Äntligen fredag!

Yes fredag it is! Fast den började rätt grå och trist. Efter regnet kom stormen och den var inte att leka med. Vi har i vanlig ordning varit ute iaf fast även jag tyckte det var lite ruggigt! Igår och inatt har det regnat väldigt mycket vilket har resulterat i att våran stillsamma bäck har blivit en ström å! Fasar för den sådana här dagar då Olle blir större och springer runt själv. Ronja levde länge i tron om att storlommen bodde i bäcken och att han åt små barn. Sen kom hon hem en dag från skolan och berättade att storlommen minnsan är en fågel. Inte ett monster som äter små barn!=) Huvudsaken är ju att det fungerade då hon var liten och liiite måste man få luras.
Hon har iaf köpt sig en air board. Jag var motsträvig i början och tyckte det var mycket pengar på en "leksak" men hon hade sparat egna pengar och till slut sa vi okej. Den ger henne mycket glädje speciellt när hon är hos sin mor.
Kul grej även om jag inte vågat testa den ännu!=)
Mycket vatten är det!
Lagade även till lite mat åt Olle. Rotfrukts pure och torskrygg fick det bli. Jojo fint ska det va!=)
En härlig ridtur på kloka jervira fick bli pricken över i denna dag. Det är skönt att komma iväg hemifrån en stund och bara få samla mina tankar.
På tal om mat en annan åt sallad till lunch och ofta gör vi det på sommaren så även fast det varit bitvis dyngväder så vet man att värmen snart kommer!
Titta vilket härligt kvällsväder det blev håller en stor tumme att det får vara fint även imorgon!
Syskonbus på hög nivå får avsluta den här dagen. Nu dags för Lets dance! Ha det gott!♡
#1 - - Gun:

Gullungar o Gulliga Föräldrar <3

Svar: Tack Gun! ♡
Ylva Knutsson