Byta hage till hästarna och punka på vagnen!

Hej. Vilken dag det har varit idag. Började med att jag skulle ta en promenad. En bit hemifrån började det låta knepigt från vagnen, jag tänkte att det var något konstigt jag gick på. Några steg senare inser jag att det blitt punka och själva däcket bara snurrar fritt hit och dit! Aja reparationskit är på väg och vi får klara oss ändå. Vi hann ju iaf se på alla fiskyngel innan vi fick vända.
Jag är ändå nöjd med vagnen för det skulle va intressant hur många mil det blivit innan första haveriet hände.
 
På em fick vi främmande av Mickes mamma och det var så trevligt, jag fick till och med bjuda på middag vilket inte händer så ofta. 
 
Nu på kvällskvisten har jag bytt hage åt hästarna då den nuvarande stooora hagen behöver putsas ner lite. Det är härligt att jobba ute tycker jag speciellt på kvällen. Ljuset,luften allting är så friskt och vackert.
Idag har jag verkligen trott att det skulle börja regna typ 100 gånger då skyn bitvis varit så himla mörk!
Ändå har det bara kommit några droppar. Jag fick ett ryck förut och bakade ett gäng kakor. Så nu finns det nybakta kakor😊. Nu är jag så trött att ögonen snart faller ihop av själva så sov gott inatt.😊☺

DIY doptavla.

Godmorgon soliga torsdag! 
Här kommer ett tips till er som går i doptankar antingen om det är ert eget barn som ska döpas eller om ni är bjudna på dop. När vår son skulle döpas ville jag ge honom något att ha kvar hela livet. Gogglade runt MYCKET och såg så mycket fint. Fick även ångest då jag såg hur mycket andra pyntat och donat och verkligen slagit på den stora trumman. 
Jag blev bara mer förvirrad och till slut var inget bra, så jag bestämde mig för att göra något själv. Jag är verkligen inte konstnärlig men jag gillar att pyssla och på min tavla var det inte jag som hade huvudrollen utan Olles gäster. 
Så jag köpte en canvas tavla på panduro och skissade dit en elefant, ovanför elefantens snabel drog jag streck som symboliserade ballongsnören. Ballongerna är gästernas tummar i olika färger. 
En kul grej och ett mycket fint minne som känns väldigt personligt! 
Häromdagen fick jag äntligen hem den inramad och klar! 
Såhär blev det färdiga resultatet.
Datumet som är skrivet på är datum för dopet och inte födelsedatum. Hoppas nån väljer att göra en egen istället för att köpa allt=)♡ ha en bra dag!♡

Jag är ingen badkruka!

Tjoho!!!!! Är det nån som missat att jag älskar att bada?!😊 nä tänkte väl det!
 
Helt underbart och 21 grader i vattnet! För att inte tala om hur lent håret blir när man tvättar det i sjön! 
Jag kommer aldrig att sluta bada.
Så iväg med er och baaaada!♡
Det får vara allt för nu då jag måste iväg till hästarna en sväng sen vidare till grannarna som behövde hjälp att bära in några fönster. Även dom bygger om och renoverar så det här blir en fin gata sen när allt är klart! 
Micke har nästan rivit bort all panel så snart kan vi regla och sätta upp nya fasadskivor. Sen finns det målarjobb här om det är nån som har lite att göra😊 då när den nya panelen ska upp! 
Hej på er!😊