Mysdag!♡

Hej på er idag har jag varit hemma med Olle som rätt tidigt igårnatt började sova oroligt och vart het som en kamin. En lång stund satt jag med han i famnen och gungade fram och tillbaka för så fort han kom ner i liggläge fick han svårt att andas genom den igentäpta näsan. Så imorse när min klocka ringde klockan sex var det liksom inte läge att dra upp Olle och fara på dagis. Han fick sova vidare och stundtals idag har han varit riktigt pigg om än att snoret rinner och nysarna avlöser varandra. Jag håller tummen hårt för att han får sova inatt för en natt utan sömn det orkar jag men inte två.
Imorgon väntar jobb för mig och vabb för Micke.
Här hemma har jag fått undan en hel del "måsten" idag både städmässigt men också sånt som man alltid skjuter på framtiden. Så det känns skönt det blev lite höstkänsla här hemma. Ikväll har jag ridit lektion för Pernilla och Jervira var så himla fin ikväll och kämpade på så himla bra!
 
 Nygamla gardiner och dukar fick komma fram samt lite nya ljuslyktor.
 
 Den här trion är mina höstfavoriter och jag blir lika glad varje höst när jag får ta fram dem.
 
Jag och Olle tog en lång promenad på över tre km och det hinns inte med lika ofta nu som förut.
Till middag åt vi makaronipudding och det måste vara en klassiker på husmansbordet😊
Ronja har plockat hallon idag och nu ikväll smakade årets första hallonpaj mycket gott. Jag älskar hallon och försöker plocka så mycket som möjligt medans det finns.
 
Mmmm så gott!
 
Imorgon kommer en ny dag och då är det skoldags för Ronja och med det högstadiet!♡
Kram och godnatt!
 
#1 - - lillemmish:

vad gott med paj!!

kram