Lycka är att ha fina grannar!

Hej på er, hoppas du har en fin fredagkväll man blir liksom dagvill när man är ledig såhär många dagar.
Ikväll hade vi turen att bli bortbjudna på middag till våra fina grannar Thomas och Jeannette. En god grillmiddag fick vi och kanske var det årets sista? Nåväl det är otroligt värdefullt att nån gång emellanåt få tid tillsammans och sitta ner och prata. Inte för att Olle hade speciellt långt tålamod varken med att äta eller sitta still men ändå. Till efterrätt fick vi pannacotta med hjortronsylt så otroligt gott!♡ så tack hörrni för det.♡
Vår dag har annars varit riktigt bra med mycke utetid. Snöskottning,promenad,ridtur och promenad igen har varit riktigt skönt.
Ni ser ju själva så mycket snö vi har fått. Kan inte minnas en vinter då vi hade såhär mycket snö. Jag njuter och tycker det är härligt. 
Imorgon är årets näst sista dag och vi har inget inplanerat förutom att förbereda lite middag inför nyårsafton.
Hur många av er ska fira ordentligt på nyår? Vi tar det lugnt och håller oss hemmavid. Det är lättast så på ett vis. Olle är i en riktig testar fas och dom flesta gånger förstår jag inte ens varför han får sina utbrott. Tålamods prövande är dom och det är inte alltid lätt att vara konsekvent.
Jag hoppas att det bara är en fas som han snart passerat. Lite som en tonåring i humöret kan man säga... skiftande. Fast oftast är han glad tack och lov.
Nu ska jag kika lite på film innan det är dags att sova. Natti natti!