Hörrni.. Nu har jag semester!!

Weehoo semester! Jag har inte fattat det riktigt! Fast innan jag riktigt tar semester ska jag köra hem en hjullastare😊 det är ju visserligen fin jobb och det känns bra att kunna hjälpa till lite nångång. 
Ni vet ju jag gillar ju den typen av uppdrag! Dagen i övrigt har varit bra och lite lätt pirrig räknar man liksom ner timmarna tills arbetsdagen är slut. Smakar på orden semester och för mig kommer känslan av lugn och ro samt tid för min familj att få rå om varandra.
Till hösten vet jag att tiden tillsammans kommer att vara mindre så det gäller att ta tillvara på det som är nu. Finbesök av älskade syster fick vi på kvällskvisten med och det var på tiden för när vi tänkte efter har vi inte träffats sen i påskas! Ibland önskar jag att avståndet mellan oss inte vore så långt... 
Vi myste,åt mat,kramades,fikade,lekte och pratade om allt och ingenting som det ska va när man träffs under en kort stund.♡
Efter nattning av en trött Olle och en tapper Ronja som sover i tält inatt skyndade jag mig iväg till hästarna och kvällens ridtur. En spännande sådan då det blåste stormvindar och hästarna vart bra trippiga under hovarna! 
Titt va bra det vart med ridplanen även vuxna får leka där😊
Olle gjorde sin sista dag på förskolan och jag tror han kommer sakna sina favisar där. Jag är så tacksam över vilken fin förskola vi har här i Liden.
Nä nu är det dags att sova! 
Natti natti♡