Mycket tankar i huvudet!

Hej på er! Först och främst tack för alla tips och råd kring åkpåsefunderingarna. Jag har beställt en Voksi Urban påse till Olle så han kommer sova varmt och gott ute i vinter. Det känns bra! Här hemma kommer jag bädda ner honom i ett vanligt duntäcke med fårskinn under dom få dagar han behöver sova över dagen.
Det nästa som maler i huvudet är fiberfrågan. Nu har vi bestämt oss för att ta ett erbjudande som servanet gett oss men jag har fortfarande svårt att se fördelarna med det här... Nåväl nu har jag slängt ur mig om en det ena än det andra. Eftermiddagen vart iaf väldigt trevlig med sällskap av Nattalie och barn. Vi käkade,fikade och surrade och vips var klockan efter sju och det var dags att bada och lägga Olle som ikväll varit super trött.
Måste också visa ett lyckat köp från wish. Tycker verkligen att det mesta jag beställt därifrån hållt både kvalité och väldigt bra pris. Jag beställde en matta till Olles blivande rum som här i Sverige kostar en bra bit över 500kr. Jag betalade drygt 100kr och blev verkligen nöjd.
 
Imorgon ska vi åka på himlabadets relaxavdelning efter jobbet och jag längtar super mycket. Det behöver både jag och min kropp vid det här laget. Jag känner mig nämligen trött och mycket tankar stör min nattsömn. Så är livet ibland och ni behöver inte oroa er😊.
Vi hörs hörrni☺.