Tänt var det här!

Gokväll på er😊 trött men så himla glad över vilken trevlig kväll det här blev! Brasan brinner ännu och sprider ett lugnt sken i natten. Det gnistrar, hoppar och far. Månen skiner vakande över den. Jag har precis kommit in efter att sagt godnatt till hästarna som fick sova inne inatt då deras hage hade den perfekta rishögen som vi kunde elda i. Våra närmaste grannar har gjort oss sällskap och vips var huset fullt och kaffepannan kokades full både en och två gånger. Tårta och pajer trängdes om uppmärksamheten och vart jag än vände mig i vårt lilla hus pratades det och skrattades. Mysigt!
Så mycket gott som vi har ätit ikväll får vi nog ta en lång prommis imorgon😊
Nu mina vänner önskar jag er en fortsatt trevlig valborg😁 vi ska gå och sova natti natti♡

En välförtjänt paus!

Hej på er och glad valborg!
Kände att jag allt behövde en paus nu innan huset blir fullt av folk. Jag älskar när man får stöka och fixa lite extra😊 ikväll har vi bjudit in våra närmsta grannar på lite brasa samt kaffe och tårta. Jag tycker jag har koll på läget men så ser man att det var visst lite dammigt här och lite stökigt där och kanske bör jag göra en extra tårta ifall den här inte blir så bra. Nä en paus var välbehövligt!
 
 

Tack tjejer!♡

Hej på er😊 nu börjar det sjunka in att jag faktiskt är sjukskriven. Kroppen säger ifrån och kräver av mig att vila. Även från det jag älskar som att rida hästarna. Som tur är finns det hjälpsamma tjejer som gärna rider. Ronja rider nästan varje dag men ibland får hon sällskap så ikväll kom Linda och red Laylock och Ronja tog Jervira. Jervira är nog brydd över att jag inte håller på lika mycket som vanligt samtidigt som hon såg mer än nöjd ut över att få komma ut med Ronja på ryggen. 
Dagen har i övrigt varit bra, jag bakade en toscakaka på fm och tur var det för sen har vi haft fint besök av min pappa, Mickes pappa och Gun och nu är Stig här😊 så snart är det slut och det är dags att baka nytt. Micke har haft den klassiska byta däck dagen, så nu har samtliga bilar sommardäck.
Övrig tid idag har vi varit ute, hagen behövde fixas och eftersom vi ska elda en brasa i hästhagen imorgon passade vi på att städa bort lite pinnar och annat som låg och skräpade. Jag ser fram emot morgondagens valborgsfirande😊. 
Hoppas du också haft en fin söndag♡ 
Kram och godnatt😊