Perfekt snöpyssel!

Hej på er därute! För första gången denna vinter fick vi blidväder. Helt plötsligt visade termometern på plus och det regnade till och med imorse när jag for på jobbet. I vanliga fall skulle surtanten i mig kliva fram och riktigt dra ner mungiporna över tö och hala vägar, men inte idag. Istället hade jag min i särklass bästa lektion på jobbet, mina elever hade ämnet bild och vi bestämde oss för att göra snöskulpturer som vi sedan målade med vattenfärg. Dom visade sånt engagemang att dom till och med fortsatte inte bara på en utan två raster! Utmaningen blir nu att toppa denna lektion tills nästa vecka!
Då jag inte har tillstånd av vårdnadshavare att fota mina elever är detta detta bara några av konstverken. Dom övriga har jag mina elever med på och då förstår ni ju själva😊
Jag hoppas ändå kunna ge er lite inspiration att gå ut både som gammal och ung och njuta av vädret som förtillfället är varierande!
 
Väl hemma körde vi sopp och pannkaks torsdag. Följt av jobb i stallet. Dock visade hästarna vad dom tyckte om vår idé att komma in, tydligt ignorerade dom våra lockrop och kallelser. Dom var inte ens mutbara. Så ikväll sover dom under bar himmel med månen som lampa. 
Imorgon är det fredag wehoo och klockan ringer tidigt för öppning. Men ni vet raska flickor tidig kväll och jag hoppas kunna åka hem lite tidigare än vanligt. Kanske redan vid klockan ett. Så nu ut och gör snöfigurer och ha det bra! Natti natti😊