Tekniska problem😢

Hej gör ett försök att skicka iväg ett inlägg då det var rent av omöjligt igår! Det strular bara man ska logga in och inga bilder går att lägga in. Hoppas dom får ordning på det snart!! Idag bakar jag kakor till Ronjas kalas och ska strax förbereda bottnarna till tårtorna. Regnet hänger tungt i luften men det är varmt iaf. Konstigt är vädret. 
Imorse var vi på bvc för 1 månads kontroll och Kerstin är på väg upp i vikt!
På återseende❤

Vi började med en mysfrukost♡

Hej på er och denna regniga söndag♡ härligt med regn, underbart till och med! Imorse skippade vi filen och åt gröt till frukost och tände ljus för första gången denna sommar. 
Jag ser på tavlan från farmors tid över en ännu ganska orörd åreskuta och kommer på mig själv att längta efter vinter,snö och minusgrader. Att sno på sig pjäxorna och skida ut i orörd terräng på frasig skare. Härligt va??😁
 
Njae vi tar och njuter av sommaren lite till och idag har vi hemestrat runt ikring byarna Stöde,ljungaverk,fränsta och Torpshammar. En mysig em med ett långt fikastopp hos farfar och Gun. 
En härlig dag att fira Kerstins fyra veckors dag på. Dessa fyra veckor har gått så otroligt fort!
Påväg hem åkte vi förbi mysiga sommarstugor fyllda med semesterfirande människor.
Å tåget utbrast Olle och kvällens lyckligaste stund var kommen.
Nu tackar vi för den här dagen och laddar för veckan som kommer😊

Baaaadaaa!

Idag badar vi♡♡♡
På besök hos moster och Leif i härliga logiken. Där bor dom så vackert med sjön nedanför huset. Vanja badade med Olle och jag blötte iaf upp till låren. 25 grader i holmsjön och efter ett tag svalkade inte ens det. Men härligt var det!
Vanja fyller år idag och bjöd oss på en supergod tårta där fyllningen bestod av rabarber och jordgubbar och ni förstår ju den kombon mums mums! Nu är vi hemma och grabbarna fixar fyrhjuling och jag och Kerstin myser i hammocken... Sämre kan man ju ha det♡.