Tung,trött och tokless!

Tre bra ord på t som beskriver min dag. Jag har suttit uppe med Olle många timmar inatt som har sån rethosta. Så imorse vid åtta när vi gick ner var jag som en zombie. Efter frukost tvärsomnade jag i soffan och där låg jag till framåt ett! Jag börjar bli hyffsat trött på det här nu. Dessutom är det backtävling och crusing på hammarn idag/kväll och jag är inte där... Det är första gången på över 15 år som jag inte är där. Det är som en hemvändarkväll för alla och även kompisar från gymnasietiden hittar dit. Men inte jag för jag ska ligga och ha ont i magen och vänta på att det kanske drar igång. Orättvist är bara förnamnet och ja jag vet att jag är gnällig och sur men så får det vara en kväll om året!
 

Kallväre idag!

Hej hej😊 huvva idag har det tagit i och blåst ordentligt. Ronja sov för första gången på en månad i sin säng och det är ett klart tecken på att det inte var skönt ute. Eftersom gårdagens inlägg var signerat Akira så berättade jag aldrig vad vi gjorde då. Ni vet ju att vi närsomhelst väntar bebis och att vi bor mitt ute på vischan. Men trots det har vi fullt av små guldkorn runt om oss som vi kan åka till och besöka. Vättaberget har vi ju redan berättat om, trollbyn i järkvissle är ett annat ställe som ni gärna ska besöka när ni har vägarna förbi. Konstnären Rolf Lidberg växte upp i den lilla byn och är världskänd för sina målningar och skulpturer föreställande troll och tomtar. Alla målade med anknytning till naturen härikring. Ett otroligt fint litet museum och fik samt en fin plats för barn att utforska.
 
Jag tänkte snabbmiddag igår och värmde på potatisbullar och bacon men så jag bedrog mig. Lingonsylten var naturligtvis slut... Som tur var hade jag några påsar lingon sparade i frysen så att jag kunde koka oss ny sylt. Vad gör man inte för lite snabbmiddag😄. 
Ordningen återställd.
Kvällen avslutades med att Ronja red lektion för Pernilla och igår gick det riktigt bra. Stor skillnad gentemot gången innan. Så än finns det hopp för våran fina kille. 
Urs vad det är jobbigt att behöva jobba rätt säger Laylock och försöker smita undan Pernillas övning.
Men som sagt på slutet gick han riktigt bra.
 
Dagens bravader då... Rätt lugn dag måste jag säga då Olle fått tillbaka rethostan. Vi åt lunch på Vättaberget och sen har vi mest varit inne och myst och pysslat med lera,slime och traktorer.
Livet är orättvist när man inte får äta hur mycket glass man vill tycker Olle och hittade en låda att gömma sig i.
Det är härligt att spendera tid med er♡
Bara bus och mys hela tiden!
Nu önskar vi en godnatt från Åsens ljusa sommarskogar och så bestämmer vi oss för att det blir bebis imorgon♡ eller hur?

Ett år av saknad♡

Hej på er!
Det här inlägget kommer att handla om den gränslösa kärlek man känner inför sina djur. Oavsett art,ras,kön,bakgrund när dom kliver in i ens liv gör dom det för att stanna. Dom lämnar sina avtryck i våra hjärtan, ber inte om mer än att vi ska älska och vårda dom. Där ingår även det tunga besluten. Dom som vi människor måste fatta för våra djurs skull. När dom inte längre kan föra sin talan. Jag kommer aldrig att glömma min svarta ädla springare. Man kan säga att vi hade en hel del prövningar och många var gångerna då du tvivlade på mitt omdöme men ändå valde du att alltid lita på vad jag ville förmedla och tillsammans kändes det på något vis som om vi kunde flytta berg. Den dagen för ett år sedan då du drog den sista av andetag och för evigt stängde dina ögon krossade mig från insidan och ut. Jag övervägde att sluta med allt. Orkade nästan inte med min andra trotjänare och vän. Men kärleken till ridsporten och lyckan som fyller ens kropp när man känner en mjuk varm mule mot kinden fick mig att inse att jag inte kan sluta. Nu vet jag att du finns här med oss iaf men det blir aldrig detsamma. Din tomma box blir liksom inte ersatt. Ingen kan fylla tomrummet du lämnade.
Älskade Akira!❤
Så tacksam för åren jag fick med dig!♡