Med benet i högläge och katten på magen.

Hej på er😊
Hoppas du haft en fin dag, jag som skrivit om vår i flera dagar får backa och skriva om vinter istället. Imorse när jag for på jobbet hade vi -19 och ca 15 cm nysnö. Hur mycket jag än längtar till våren så tycker jag vintern är otroligt vacker. Det gnistrar och är sprött överallt. Trädens stammar knäpper av kylan och luften är krispig.
Vi väntar ju vårt andra barn som ni vet och den här graviditeten är allt annat än lik den när jag väntade Olle. Jag kan inte komma ihåg att jag hade ont i ben och höfter, trött var jag även då men som idag när jag kom hem från jobbet som visserligen vart närmare 10 timmar hade jag fruktansvärt ont i mitt högra ben. Från knäet och neråt har det liksom varit en pulserande känsla. Som tur var lagade Micke till go middag och Ronja min duktiga stora tjej red ut på en lång barbacka tur med jervira,tog en promenad med Laylock och mockade och fixade hela stallet. Hon avslutade kvällen med att ta med sig Bruno på en skidtur.
 
 
 
Så jag har kunnat legat i soffan med benet i högläge och katten på magen mest hela kvällen.
Jag är allt annat än van att behöva ha ont och det grämer mig att behöva inse att det inte går att göra allt som jag vill och behöver få gjort. 
Jag hoppas så att kroppen orkar med det jag har tänkt dom här sista månaderna för jag mår bra av att få komma iväg och jobba och känna mig behövd. 
Mik lilla gokille märker att jag inte går på 100% och har ända sedan jag kom hem varit så himla gosig och snäll. 
Näe hörrni nu tar jag min ömma kropp och går och lägger mig! Ny dag imorgon😊 då ska jag vara pigg😊.