Betesläpp och vattningshjälp..

Hej på er😊 ännu en dag är på väg att ta slut och påtal om slut... Det är precis vad jag har varit idag. Tänkte sova bara en kort stund men det slutade ändå att nästan två timmar rann iväg. Det är rent omöjligt att hålla sig vaken. Visserligen har jag sovit som en kratta inatt både pga värmen men också pga attackmyggen som kommer in överallt så vid tre snåret inatt smög jag på myggjakt och vet inte hur många jag hade ihjäl. Huvva! Så under tiden Olle varit på dagis blev det inte mycket gjort. Tvättade och hängde några maskiner tvätt och plockade lite här och där men sen fick det vara bra. Betalade räkningar och fixade till mer minne på telefonen men det var nog typ allt. Efter att jag hämtat Olle kom Micke hem och började direkt med att fixa en del av hästhagen så nu går dom på första betet äntligen och jag kan slappna av över att även den biten löst sig. Det var det lugnaste betesläpp jag någonsin varit med om men det är väl så när två pensionärer ska ut på grönbete😂.
Olle i sin tur älskar att få hjälpa till så idag har han vattnat blommor och fruktträd. Det är lite molnigt på himlen så har vi tur får vi lite regn.
En kall öl och lite grillat satte punkt för vår kväll för sen blev vi trötta alla tre❤

Från en svunnen tid...

Vad lämnar vi efter oss egentligen? Ikväll har jag besökt ett ställe där sjukdomen fick fäste i en man som definitivt inte hunnit leva färdigt. Där tanken att maskiner,plåt och vad vi skulle kalla skrot skulle förfaras för honom var det värsta tänkbara. Nej allt kan komma till användning någongång så vi tar hem det och låter det ligga i högar hemma istället. Som en modern samlare fast med ögon för annat. När denna människa hastigt gick bort stod allt kvar,drömmar och halvfärdiga projekt lämnades åt sitt öde och det var som om tiden plötsligt bara stannat. Denna man han hade byggt upp något och jobbat hårt i sitt liv. För honom hade varje bult en mening och till och med ett eluttag med texten trasig hade en hedersplats på en hylla. Jag lovar att det han åstadkommit under sitt liv är det inte många av våra ungdomar som kommer ens i närheten av. Våra barn och ungdomar lindas varv på varv med mjuk bomull och serveras med det mesta och får dom någonsin valkar i sina händer är det knappast för att dom jobbat för hårt. Både vi och dom behöver träffa den här utdöende generationen. Vi behöver få höra den plågsamma sanningen om hur dom levde för det lilla och var glad över att dom kunde stiga upp om måran. Jag tog naturligtvis mängder av bilder men vet inte om jag får lov att publicera dessa så jag låter er bilda er egen uppfattning om hur det kan tänkas sett ut, dessutom tror jag med säkerhet att ni alla känner till minst ett sånt här ställe. Där tidens lampa så flitigt skinit. Där den forna glansen mattats av och där livet plötsligt tagit slut. 
Även jag behöver påminnas ibland....
 
Jag hoppas att du mitt allt som klättrat högst upp på spånhögen värdesätter saker i ditt liv och vågar ta chanserna som erbjuds dig. ♡
Nu ska vi sova klockan är redan mycket. På återseende🌸😊. 

Ännu en lugn dag i väntans tider♡

Hej på er! Vill bara hålla er uppdaterade om att ännu en lugn dag passerat. Inga känningar på hela dagen förutom en grym trötthet som gjorde att jag tvärsomnade vid halv 12 och vaknade vid två snåret. Så ja det var typ min dag😊 i väntans tider... Om värmen är det väl ingen mening att skriva någonting om, underbart för er som inte är höggravida och skit jobbigt för mig som redan är supervarm. 
Vi jobbar på med att få Olle att sluta med blöjan så hela em har han varit storpojke och det gick superbra tills nu ikväll då han var ute och lekte med Ronja då glömde han helt bort sig och vips hände det en olycka. Han blev både förlägen och ledsen på samma gång. Ett mysigt bad och gos i soffan gjorde min lilla pojke på bättre humör och nu sover han gott. Inte hade han sovit stunden han var på förskolan heller så nog märks det att han är påväg att bli storkille♡.
Vill bara hålla er uppdaterade på läget🌸
Kram och godnatt!