Bästa stunden på dagen♡

Hej svejs! Fy vilken grådassig och tråkig dag det har varit idag! Regnet har smattrat oavbrutet sen vi steg upp imorse och den enda trösten i detta väder är att det blev mörkt fort på eftermiddagen så man iaf slapp se eländet! Men nu ska det tydligen bli kallare och regn ska bli snö. Jag hoppas så mycket på det sistnämnda. Vi har för ovanlighetens skull hållit oss inomhus men små undantag för att gå ut och ge hästarna mat. Men inne blir man till slut också le på att vara och efter att ha degat med deg,slagit in lite julklappar,städat och bytt på sängen var det dags att äta middag och sen stack Ronja Olle och jag ut på jultidningsutdelning. Det var däremot mysigt att få träffa lite folk och dessutom blev vi bjudna på gott fika och kaffe. Det är skönt att få träffa lite människor emellanåt.😁
Så till rubriken och den kanske mysigaste stunden på hela denna dag. Det är när jag kryper upp i hörnet på Olles säng och får läsa ur vår mysiga julbok. 
Här kommer en bild på dagens middagstips, krämig pasta med älgkött,bacon och trattisar. Kokat i grädde med goda kryddor och lite vitlök, toppat med riven lagrad ost. En god blandsallad till och fina pastatallrikar och så satte vi lite guldkant på denna tråkiga regniga måndag!