Mystisdag!

Hej på er♡
En bra dag är snart slut och vi har hunnit med mycket. Vi började med att fara på kyrkis där det var full fart och bus,lek och sång hela förmiddagen lång♡. Trevliga människor att prata med och gott fika. 
Olle har haft ett högt tempo hela dagen och somnade gott nu ikväll. Ronja pysslar på i stallet och ikväll har hon ridit bägge hästarna vilket känns jättebra nu när vi har kommit igång efter både barnafödande,skolstart och sommarbeten. Till middagen kom moffan förbi och gjorde oss sällskap♡. 
Vädret har varit grått och trist så den mesta tiden har vi spenderat inomhus och lekt och myst. Micke har slipat och spacklat i nya vardagsrummet uppe så snart mycket snart kan vi tapetsera och sätta in innertak. Ni anar inte hur skönt det känns när vårat hus äntligen blir komplett. Vi har ju som hållit på ett tag. Imorgon ska vi åka till momma det ska bli mysigt!♡ här kommer några bilder från vår dag.
Höll på att glömma dagens tips, en fruktig glass nyhet med smak av bananasplit. Verkligen jättegod! Kommer inte ihåg märket men vill typ säga dazzer eller nått😁.
Kram till er!