Är det 3 dagars feber?

Ja det är min fråga till er just nu. Kerstin är inne på dag 2 av feber. Nästintill ingen annan symptom och det svajar upp och ner som en jojo. Gav henne Alvedon nu och då blev hon nästan sitt vanliga jag. Det är läskigt tycker jag när hon mår så dåligt även om det "bara" är feber. Så matt och hängig och pirig för minsta lilla det är ju allt som en frisk Kerstin inte är... 
Hoppas hon är piggare imorgon.
 
Så till dagen i övrigt som har varit bra ändå även om vi bitvis blåst iväg. Olle har med bra kläder varit ute mest hela dagen och säkerligen håller han sig varm. Mitt äppelträd har äntligen börjat slå ut och det händer grejer i naturen precis varje dag. Det är iof inte konstigt med tanke på att det är den 1 juni imorgon. Vilket betyder att Kerstin blir 11 månader!! Helt obegripligt även fast jag kommer ihåg att just i detta nu hade momma sladdat ner på gårdsplanen och Micke körde fram bilen till bron. Hä tänkte jag som att jag skulle behöva det. I efterhand var det väldigt skönt för man behöver all kraft som finns. Det är stort att få bli förälder och lika orolig som man hör att man blir då man får barn ja det kan man ju tio dubbla direkt. 
Så en sväng till hästarna som fått en veckas semester och gått på bete. 
Jervira är ändå så go och kommer med sin mjuka mule mot min famn och hummar och surrar. Dom har det så bra!♡ fast jag saknar att ha dom hemma trots att dom är typ 7 min bort bara.
Åter igen har jag varit dålig på att lägga upp lite tips på nyttigare mat men här kommer en bild på dagens lunch och tisdagens middag.
Rostad blomkål med flingsalt är typ min favvo så himla gott!