Idag firar vi alla mammor♡

Hej på er därute och ett extra stort och varmt grattis till alla mammor idag på morsdag. Hoppas ni har blivit serverade kaffe, fått sova ut, kanske fått en extra god frukost serverad. Det fick jag och när Kerstin och Olles småfötter kom springandes över hallgolvet imorse in till mig i sovrummet fort upp i sängen och så kom småarmarna runt halsen då kändes det extra fint vill jag lova. Tänk vilken lycka att just jag fick bli mamma till världens bästa barn.❤  
Efter frukost där Micke överraskade med smörgåstårta till frukost, blommor och paket packade vi ihop oss och for mot bispgården där momma väntade och tillsammans gjorde vi vår årliga sväng på handelsträdgården. Jag hade en lång lista av blommor som skulle handlas in och snart var mommas bil proppfull.😊 hur glad blir man inte när man får gå runt och fundera, botanisera och välja ut det finaste små plantor. Det var inte mycket folk i farten och vi som var där tog hänsyn och höll gott om avstånd så det kändes lugnt och tryggt plus att vi mest var utomhus.
 
Fika på mommas altan i den ljuvliga värmen som idag slog alla rekord. Olle och Kerstin badade och svalkade sig medans jag satt i skuggan och förberedde mig inför samtalet imorgon klockan 14 i kursen kommunikation. 
Vi beställde mat från cafestugan och jag tog sallad vilket var riktigt gott i värmen.
Vi spelade kubb och Olle blir duktigare och duktigare på att köra fyrhjuling.
En bra dag helt i min smak och nöjd i hjärta och sinne är det dags att välkomna en ny vecka och gå och sova.😊