Weekend i Åre🌟

Ja tänk nu är vi åter hemma igen, tvättmaskinen jobbar, diskmaskinen likaså. Kerstin och Olle sover och nere på sitt rum ligger Ronja. Fast hon är vaken,🤗 gymnasiets andra höstlov och hon är väl värd en veckas ledigt.❤ Jag ska också jobba en något kortare vecka så lite höstlov får även jag. Fast eftersom vi spenderat helgen i Åre så känns det verkligen som om det vore lov redan nu. Vi har verkligen haft det så himla bra och när vi väl kunde släppa tankarna på barnen och djuren som var väl omhändertagna ja då hade vi riktigt riktigt trevligt Micke och jag som ett par och inte bara förälder 24 7.
Vi åt fantastisk god mat och hann dricka drinkar på tre ställen varav det sista stället var Versens och drinkarna där var verkligen supergoda! Så lyxigt att bara gav sig själv att tänka på. Vi vaknade däremot upp till mulet väder och hällande regn så efter att vi packat ut oss i bilarna var vi rätt nöjda med att bara åka hem. Jag trivs verkligen i Åre, älskar atmosfären där, husen, fjällen ha det är härligt bara att promenera runt och det har vi verkligen hunnit gjort flera gånger.
Påväg hem stannade vi dessutom till hos min bästa vän på en snabb kopp kaffe och lite surr!!❤ bara det liksom🤗 att det ska måsta vara drygt 20 mil emellan oss. 
Igår gick det verkligen inte att lägga upp några bilder så nu kommer det ett gäng både från igår och idag.
 
Längtar redan tillbaka! Men då får det gärna vara lite snö.🤗
Ett stort tack till momma som tagit hand om barnen, tur att vi bodde granne med ett bageri så vi fick bjuda på lite gott fika innan vi tackade från oss och for hem.🤗
Sen kan man ju undra hur man är funtad när man egentligen bara vill krypa ner under filten och slumra men istället klädde jag på mig och tog en promenad med Mira. I mörker och regn men med hennes sällskap gick det väldigt fint. Så vi kämpar på.🤗
Fick upp ett gammalt minne på fb på när jag nyss köpt Akira, fina fina lilla änglahäst så otroligt saknad.
Den här hästen gav verkligen en fantastisk ridkänsla och många gånger bara kändes det som om vi svävade fram.❤
Även den här goknulen kom upp som minne, tänk att Olle redan är 6 år! Jag som minns det här som igår, våran solstråle!🤗
Nä dags att ta tag i det sista för idag och sen gå och sova.
Ha det bra hörrni!🌟