Torsdagkväll.

Japp så var det torsdag igen och åter igen blir det märkbart hur fort tiden går. Imorgon är det första april och då är det bäst ni är uppmärksamma så ni inte åker på nån blåsning!
Jag och Olle snorar i kapp men har ändå känt oss piggare än på flera dagar. Så idag har vi även varit ute en stund och Olle hjälpte mig med stallsysslorna. Från vagnen sett då. Som tack för hjälpen fick han provsitta på jervira och där ser han ut att trivas.=)
 
Det ska börjas i tid! Jag har hunnit med att rida båda hästarna idag. Att skritta igång 2 st damer där iaf den ena har en v-8 motor som inte förstår att man ibland måste starta på låga varv är inte helt lätt. Men vet ju att ju längre hon får vila desto mer laddat blir det när hon väl får komma ut igen. Det gick bra iaf. 
 
 Jervira hon tog det lite lugnare iaf.
 
 Det som iaf är bra med att vara sjuk är att vi prickade in det samtidigt som hästarnas vila. Ett friskhetstecken är iaf att Olle orkar leka lite själv.
Bada är sååå kul!
Nu kör vi sista rycket här innan det är dags för välling och säng. Skönt är det att han får sova om nätterna. Annars har vi nog strejkat båda två! 
Jaa det var våran dag! Ha en fortsatt trevlig kväll och missa inte gåsmamman ikväll på kanal 5 kl nio!