Mysdag.

Godkväll♡
En riktig mysdag har passerat och hela dagen har spenderats med Olle och Kerstin. Tröttmössan har dock suttit på även idag och jag tror flera veckors spänning har börjat släppa. Tända ljus, pyssel, film, bak och så ett par timmar utomhus då dimman lättade. En promenad med Bruno och mys med Cardegan blev prio då dimman ganska snabbt kom tillbaka och vi gick in och kvällsfikade chokladmuffins istället. 
Hösten är så otroligt färgsprakande och nästan explosiv. Jag har börjat rensa upp bland sommarblommor och i rabatter och då dök årets sista lavendelblomma fram som tjurigt håller fast vid livet och vägrar ge upp. 
Tar med mig lite sommar in och njuter av både blommor, choklad och en kopp te. Fast blommorna fick jag av mina kära , fast det är jag som borde ge dom blommor som orkar stå ut med mig.
Det enda negativa den här dagen är att jag har en brinnande känsla i halsen. Två koppar te med honung och en natts sömn borde råda bot tycker jag. Mmm hörrni det var allt jag har att berätta om idag, inte så himla mycket men så är det ju ibland.😊