Nyårs resumé.

Hej på er alla så är årets sista dag kommen och om ungefär 7 timmar så tror jag vi alla är eniga om att det aldrig känts bättre att räkna ner till det nya året. Vad ska man då säga om året 2020🤔 det började ändå bra med några riktigt fina vinterdagar även om det mesta av förra vintern var mildare än vanligt och mer eller mindre regnade bort. Många halkiga ridturer där jag på allvar funderade på att byta hobby helt. Vi spenderade underbara dagar i lilla huset i Undersåker, platsen där hjärtat klappar lite extra. 
Vi hade många och långa stunder av vabbande och ett tag kändes det som om allt bara tog om och om igen. 
Corona gjorde sig till känna och smög närmre och närmre och kom som ni vet att prägla oss alla i allt vi gjorde och tänkte. Det gäller att undvika allt, badhus, större folksamlingar, och helst umgås bara med familjen eller i den mån det gick att träffas utomhus. 
Att vara ute är egentligen inget som påverkar oss negativt då vi gärna är utomhus. 
Våren kom och påsken knackade på, vi träffades utomhus även då och jag vill minnas att det var skönt att sitta ute mot väggen i solen. 
Vi pimplade en hel del och fick många abborrar, Olle älskar att fiska.
Han lärde sig att cykla riktigt bra och vi cyklade mer eller mindre varenda kväll. 
Ronja fick en supercool epa som hon kört många hundra mil i.❤
Äntligen fick hästarna smaka på årets första gröna gräs och Micke fyllde 40 med i stort sett noll firande tack vare corona.
Bla fick han en resa till Kolåsen.
Härliga dagar där vi åt gott och njöt av härlig natur.
När vi kom hem från fjällen så kom värmen påriktigt och sommaren gjorde sitt intåg. Avslutningsbal för Ronja och en skolavslutning där vi inte fick närvara och till sist kom ett långt och härligt sommarlov. 
Vi badade så fort vi kunde och hemestrade bla i och runt Hammarstrand och Åre. 
Vi besökte caféer och gjorde fikastop ute vid havet.
Så kom den där dagen då jag förlorade min häst och finaste vän Jervira. Det knäckte mig totalt och än är det jobbigt att tänka tillbaka på och saknaden är så stor.❤🥰😔
Jag avslutade min utbildning som jag läst i två terminer.
Kerstin fyllde två år och hade ett litet kalas utomhus.
Så gjorde vi även för oss andra.
Sommar blev till höst och vi fick lära oss att leva efter hårdare restriktioner. Max åtta stycken får vara i samma sällskap osv osv. Men vi vi höll oss mest i skogen och gör allt för att inte smittas eller smitta andra.
Jag pluggade upp engelska b och fick hör och häpna A i kursen. Det får man vara stolt över. Jag började rida lite smått igen och börjar sakta men säkert tycka att det här med hästar är kul igen. Många är vännerna vi har runt omkring oss och trots att det här året varit så himla jobbigt och annorlunda på många vis har vi ändå blivit starkare på något konstigt sätt. Ute är det nya inne och vi är inte så fysiska som vanligt. Jag saknar dock kramarna och hoppas på att få ge och ta emot desto fler 2021.
Den här sista dagen på året spenderar vi med fina vänner, åker pulka och äter gott. Av hela mitt hjärta önskar jag er ett gott slut och ett fantastiskt år 2021 måtte det bli helt fantastiskt!🥳🙏🍾 Gott nytt år till er alla och tack till er alla som följer våra dagar och mina inlägg var dag!❤🥳