Nyårsresume❤

Så var det dags att sammanfatta året 2019. Vilket bra och fint år vi har fått varit med om. Ömsom prövningar, tonvis av kärlek, många många skratt och en del tårar. Vintern bjöd på härliga dagar här hemma och mammaledigheten flöt på bra. Vi åkte mycket skoter typ varje ledig minut och grillade korv och njöt av både kolbullar och korvmackor. Även många och långa ridturer på jerviras trygga rygg. Vi var en av många besökare som kikade på alpina VM i Åre en fantastisk upplevelse där vi dessutom lyckades vara på Åregården  samtidigt som Lindsey Vonn. Våren knackade på och vi fortsatte vår mammaledighet tillsammans, Kerstin växer så det knakar och ganska fort lärde hon sig att både krypa och gå.
Vi var ute mycket och Olle lärde sig att cykla i full fart nerför backen så fort att jag inte tordes titta medans han tjöt av skratt.
Vår blev till sommar och vi firade födelsedagar, hade ett fint sommardop för Kerstin och en ny häst kom till vår familj. Fina Winston. I några månader var han hos oss och förgyllde mina, Jerviras och Laylocks dagar. Vi badade mycket nästan varje dag hela augusti ut. I varma fjällsjöar och våra egna sjöar hemmavid. Har ni inte testat på att bada med fjällen som fond så rekommenderar jag er alla att göra det. Det är magiskt!
En helomvändning för mig var att jag i början av augusti började plugga. En valideringsutbildning på barn och fritid. Superintressant och väldigt lärorikt. Det tar mycket tid men är så värt det. Hösten har gått i ett huj som ni förstår och jag måste tänka efter vad mer som har hänt. Jo barnen har börjat på förskolan och en ny häst kom efter Winston som heter Cardegan, han är otroligt fin och snäll häst som känns så bra. Ronja har börjat grundskolans sista år och börjar bli så stor.
Vintern knackade på och lite där är vi ju nu med ett härligt fint avslut med en jul att minnas och ett nytt år att ta in. Inte heller får man glömma alla fina vänner som har förgyllt med spontana och härliga besök och kaffepannan går alltid varm dygnets alla timmar.
Så Laylock våran fina ponnykille som fick trava över regnbågsbron efter en tids kamp med kronisk artros i ryggen❤ så himla saknad❤
Ronjas klass bjöd oss på luciafirande och det var så fint trots att det saknades 10st.
Några bilder från vår dag och nyårsmiddag får avsluta detta inlägg. Jag är så tacksam för allt jag fått vara med om detta år, lycklig över tre fina friska barn, en sambo som är så underbar och fantastisk på alla vis och mor/farföräldrar och vänner som ställer upp alltid till 110%. Jag älskar er alla♡  till alla er som följer vår dag i stort och smått TACK och till er alla från mig GOTT NYTT ÅR!!!