Doften av nystött kardemumma♡

Hej på er. Ingen har väl missat vilken dag det är idag va? Jag var bra brydd imorse om jag överhuvudtaget skulle orka baka några semlor med tanke på dom senaste dagarna med magsjuka. Där även jag fått en lindrig variant med svullen mage och lätt illamående. Fast ännu vågar jag inte ropa hej. 
Nåväl tillbaka till ämnet, jag bestämde mig ända för att baka semlor och doften som spred sig i vårt hem medans jag mortlade kardemumman var oslagbar. För när man mått pyton och tyckt allt luktat skumt så blev det så underbart att känna något så enkelt dofta så gott.
Det är härligt att baka, att från start få bestämma hur något ska bli😊.
Väntan när man kommit så där långt och man måste vänta lite till så bröden får svalna.
Under tiden passade vi på att vara ute i friska luften. Eller i snöyran rättare sagt.
Jag tog en minst sagt blöt ridtur med hästarna och sista biten klev jag av och gick hem för det var verkligen blankis under snön. Det är lurigt för jag trodde att dom ca 2dm snö hade fastnat och fått bort isen under men så var det inte.
Men en promenad är ju skönt det med.
Väl hemma var vi faktiskt hungriga alla 4 och det är första gången sen i fredags så idag kändes det kul att laga mat.
Jag gjorde en variant av biff Rydberg och det blev uppskattat av alla. Så nu ni känner vi hopp om livet igen😊.
Till efterrätt åt vi äntligen en semla var och gud så gott det var. Så vi fick lite helgfeeling på en tisdag☺
Ett fat kommer lastat!
Goooott.
Nu är det dags att vädra ut dom eventuellt sista bakterierna från vårat sovrum för nu åker täcken och kuddar ut på vädring!!!
Ha det fint hörrni☺😊