En sån guldig dag!

Hej på er! Har ni haft en bra dag? Vi har haft en riktigt bra dag trots en tiiiidig morgon som startade 04.00! Men tack och lov så somnade bägge barnen om innan klockan slagit 06.00 och vi fick ta igen lite mera sömn. Dagen började blåsigt och inom några timmar hade vi fått en del av både sol,snö,storm och takdropp. Det är fortfarande februari några timmar till men man har lätt kunnat tro att det är april, tror ni vintern kommer tillbaka eller är det finito nu?
Vi försöker ändå åka både spark och pulka men det sistnämnda är nästan farligt åtminstone om man är tjej och relativt nyss fått barn för snön är så himla hård så ländryggen och rumpan får sig några rejäla smällar. Ett minus till är blankisen som kryper fram överallt och gårdagskvällens ridpass fick strykas och så även dagens och det är så himla trist när vi äntligen liksom var på g! Nog tjatat om väder och vind för ni har väl inte missat att fyra fantastiska skidåkare tog guld för Sverige idag längdåkning??? Jag blir sån känslomänniska när det kommer till sport och tårarna liksom bara rullade längs med kinderna när Stina Nilsson korsade mållinjen och möttes av resterande lagets tjejer. Man glädjs och blir så himla lycklig! Bra gjort räcker liksom inte en dag som denna det dom gjorde var fantastisk!♡
 
 Resten av dagen får ni i bilder för nu börjar jag bli trött och ska göra resten av familjen sällskap.
Limporna sjönk ihop och blev fula men smaken var så himla god♡
Det blev blandade bilder både från igår då vi hade en härlig em hos momma och påväg hem lämnade jag in bilen på verkstad och idag ringde dom och sa att bilen var klar. Det ni är service på hög nivå när den egentligen inte skulle vara klar förens på måndag. Så hörrni det var allt syns imorgon.