Vetebröd i långpanna.
Så galet gott och hej på er!😊
Efter jobbet var jag förvånansvärt pigg så jag snodde ihop en långpannekaka ala kanelgömma med vaniljtvist😅 oj vad det där lät komplicerat... Det var det inte. Jag halverade receptet för vanliga bullar,det som står på vetemjölspaketet. Rörde ihop socker,smör och kanel och efter den första jäsningen tryckte jag ut degen i en långpanna och klickade ut smörblandningen ovanpå. Degen fick jäsa ca 30 min och sen ringlade jag över lite marsansås,penslade med ägg och strösslade över pärlsocker. In i ugnen på ca 220 grader i 12-15 minuter. Sen klart för avnjutning. Jo just det innan servering kan man blanda lite florsocker och vatten och ringla på med. Då är man i mål!😊
Nu ska vi ta med oss bullarna och gå till våra grannar.


#happichallenge#swedishfika
Här kommer lite mer bilder från vår dag.😊


Det blev en blöt ridtur då det bitvis regnade ordentligt.

Så bus med den här killen förstås!!!!💕

Hej på er😊😄