Dom senaste dagarna♡

Hej på er! Nu har vi mellanlandat hos momma och vår korta men härliga semestertripp börjar lida mot sitt slut. Det har varit så skönt att komma iväg ett par dagar och se något annat än väggarna hemma. Som vanligt när man åker iväg så är schemat fullt men vi har hunnit med en hel del och träffat många snälla människor. Ni ska få se ett gäng bilder som är både från vårat stopp i Åre men också från Huså.
Lunchstopp på café lounge på stationshuset i Åre som fick utrymmas efter att brandlarmet gick av idag. Några stressade minuter innan vi kom ut och iväg, det visade sig att det blivit rökutveckling på holiday club som fick larmet på station att gå. 
Även om det inte var någon fara så hann jag tänka en hel del påväg ut genom dörrarna.
Det årliga stoppet på bageriet och lite hemgjord glass är ett måste tycker jag så det rekomenderar jag starkt. 
Moffan och Olle♡
I fina Huså hälsade vi på kor som har det jätte bra i foten av kallsjön. Vi gick en tur upp mot fjället och åt både blåbär och hjortron. Så lyxigt att gå där med fjällen som fond och låta Olle hoppa och leka bland mossor och stenar.
Tyvärr lämnade jag mobilen i bilen så inga bilder därifrån. Ett middagsstopp på werséns och glass och kaffe samt utelek avslutade vår gårdag.
 
Idag vaknade vi upp till en grå och regnig dag. Vi åt som ni vet lunch i Åre och sen åkte vi vidare till Tännforsen för att kika på Sveriges högsta Vattenfall. En mäktig syn.
Mycket vatten tyckte Olle. Dom här dagarna har vi utmanat oss själva och hela 3 restaurang besök med bägge barnen har vi hunnit med och jag måste säga att det mesta har gått bra. Så tack moffa för att vi fick bo i ditt lilla hus och skapa minnen att plocka fram mörka vinterkvällar.♡
Nu är det hög tid att sova. Natti natti♡