En kväll i stallet och klass två varning.

Godkväll! 
Tjoho vad det viner i knutarna. Busväder, snödrev och skolor som håller stängt är vad som väntar imorgon. Dagis och vi på mitt jobb har öppet i mån av att personal som kan ta sig på jobbet. Ni som vet hur jag bor känner även till svårigheten det kan vara att ta sig dom dryga 8km till riksväg 86. Ärligt talat så vet jag inte hur jag ställer mig inför morgondagens väntade snöoväder. Jag är uppfostrad på så vis att man ska hä sig iväg på jobbet oavsett vad. Är vi helt insnöade så gör det såklart sig själv. Men finns det en minsta chans att ta sig iväg så gör jag nog det. Såklart ska man inte riskera sitt liv för jobbet, men kan det verkligen bli sånt flur väder?
Jaja vi får vänta och se helt enkelt.
 
Ronja och jag har iaf spenderat kvällen i stallet. Mycket trevligt att få en stund bara hon och jag. Hon hade förresten dukat,skottat snö och mockat innan jag kom hem idag och gjort så fint överallt.
Den lilla gesten gjorde min dag och jag blev bubblande glad inombords.
Jervira och Ronja är ett bra team och ikväll red dom väldigt bra bägge två. Jervira var pigg och såg inbillningsspöken i skuggan av lampan på tidplanen så Ronja fick jobba på och hålla hennes tankar borta från läskiga snömonster och annat. 
Vi har haft en bra kväll helt enkelt.
Nu går jag och lägger mig och hoppas på att vädret inte blir så illa som dom tror. Natti natti!