Vem la locket på?

Hej på er♡
Den här tiden på kvällen är min, Olle sover gott efter en händelserik dag med besök av moffa, två ganska långa promenader den ena tog vi nu ikväll då Micke varit borta till nu och vi hade saker att göra ute. Ett härligt spontanbesök till grannarna där Olle fick leka av sig och vi fick gott fika. En välbehövlig pratpaus för mig och gott kaffe. Det har verkligen varit en dag där locket av dimma legat lågt och det var bara för en kort stund som solen var framme. Vi gick och kikade där bävern bygger sitt bo och det är spännande att se tycker Olle. Otroligt att se vilket jobb dom gör och lägger ner på att dämma och göra sina bon. 
Olle är duktig och kämpar på att vara utan blöja och det går så himla bra.
 
Igår åkte belysningen på granarna och det är så mysigt nu när man får börja pynta lite♡.
Lysa upp i mörkret.
 
Dagens middag och mitt tips till er, färsk bandspagetti, baconsås gjord på cremefraiche,vitlök och trattkantareller. Himla gott!
Årets första lussebullar fick vi hos grannarna.
Å till sist en bild på vår minsta solstråle som är så himla god och glad jämt!
Ronja hon är på övernattning på skolan, och jag hoppas hon mår bra och har kul då hon svimmade för första gången idag. En blandning av spänning och brist på sömn tror vi är orsaken men för säkerhets skull ska vi ta blodvärde på vårdcentralen till veckan.
Kram till er!
#1 - - Gamfröken.:

Lyckliga barn som får växa upp på Åsen.
Träffade Fabians pappa i går. Fabian bor ni Florida och har familj där o sysslar med hästar.

Svar: Oj va häftigt!!! Han var verkligen genom snäll!😊 vilket drömliv!
Ylva Knutsson