Sängbyte och sommarvärme♡

Tjenixen😊
Söndagkväll och äntligen en lugn stund i soffan. Tid att tänka, tid för reflektion och en stunds avkoppling. För första gången den här veckan åt vi frukost tillsammans alla 5 och det är nog min favoritstund på hela veckan. Efter frukost for vi till stan och hämtade ut vår nya säng. Efter lite meckande så står den nu i vårat sovrum och det känns verkligen jättebra!♡ å vet ni den där fåtöljen som jag pratat om så ofta? Nu är den äntligen  beställd. Så himla skönt!
Väl hemma tände vi grillen och avnjöt vår middag utomhus i solskenet. Förmodligen årets sista middag utomhus så vi njöt ordentligt och utan att ljuga så låg termometern på dryga 20 grader.
 
En riktig somrig drink till maten mumsigt värre!
Vi var in en sväng på jula och där hittade han en fyrhjuling som prompt tomten skulle komma med. Försökte förklara hur svårt det var för tomten med så stora paket men det örat ville han inte lyssna på. Dessutom var det ju den viktiga detaljen där man måste vara snäll. Idag har han verkligen varit i sitt vildaste esse. Hur mycket energi kan det finnas i en liten kropp.
Här kommer då en bild på vår nya säng.
Å va vi ska sova gott!
Nu ska jag krypa ner godnatt på er♡