Besök på Åre hälsocentral♡

Ja då gjorde han det igen våran lilla kille. Igårkväll lekte vi i sängen med Olle och efter en stund tyckte Christine och jag att det var dags att vila lite. Stilla och lugnt efter bus och stoj lägger sig Olle ner. Tjuter till och får ont i sin arm. Jag tänker att det nog inte var så farligt jag menar hur fel kan det gå när man ska lägga sig i sängen?
Inser dock att han faktiskt har ont och vi ringer ner Ronjas morfars fru som jobbar som sjuksköterska. Hon lyckas inte heller fastställa någon diagnos utan hänvisar mig till 1177 som i sin tur skickar oss till jourläkare i Åre. Väl där visar det sig att han lyckats få armen ur led lika som i sommras. Han höll med om att Olle hade en hög smärttröskel som knappt reagerade när han la benen i armen på plats igen. Klockan passerade åtta innan vi åter var hemma och kunde ha lite lördsgsmys med moffa,Ronja och Christine. 
Nu är vi åter på rull påväg hem med ett middagsstopp hos momma♡
Förutom den lilla aj incidenten igår har vi haft en härlig helg med mys,skratt och många härliga samtal. Speciellt tack till Mona-Lisa som kom och förgyllde vår sön fm med många historier om vår släkt♡ värdefulla minnen♡
 
 Ett längre inlägg kommer senare♡ ha en fin söndag♡