Valborgsmässoafton🔥

Hej på er, valborgsmässoafton 2020 och för första gången i mitt 32 åriga liv firar vi själva bara vi i familjen. Ingen vidare stor brasa har vi heller men vi har hunnit elda vid vår lilla grillstad nere vid bäcken. Har man om bara en liten eld så räknas faktiskt den. En fin dag har det varit idag om än att gårdagens sorgliga besked hängt över och skuggat en aning. Fina ord på fb och ett och annat fotografi dyker upp och nya minnen kommer upp till ytan. Det är tur vi har dom minnena. Att skapa nya är viktigt, likaså att dokumentera och vet ni, det har blivit lite av min grej här på bloggen. Tror inte att mobilkameran skulle användas så flitigt om det inte vore för att jag skulle kunna använda bilderna här i mitt eget arv till eftervärlden. En vacker dag skulle det vara roligt att kunna trycka bloggen till en bok åt mina barn, nästan från dag ett går deras utveckling att följa här. Även gårdens utveckling från ett litet slitet torp till vad det är idag. Att få vara tillsammans vi fem och grilla våra marshmallows och vinka till grannar som muntert tutar och åker vidare på nya äventyr är liksom pricken över iet. Det där lilla extra i vardagen och dessa tider. Tider då man ska hållas isär och ifrån varandra. Istället för med varandra som det brukar ska vara. I normala fall..... Nu är snart inget normalt men så länge vi får må bra och vara friska får vi vara nöjda. 
Vi åt iaf en god grillmiddag med rårakor till förrätt, det är tur det går att ägna sig åt matlagning då känns allt som vanligt.
Imorse lämnade jag barnen några timmar på fsk för att kunna plugga en stund ostört. Presentatonen är numer klar, inskickad och godkänd för redovisning nästa vecka.... Otroligt skönt. Nöjd över ämnet och hur slutresultatet blev. 
Frågan är om man får dubbelt så mycket gjort med två datorer uppe? Måste hinna kolla jobbmailen med😄 då veckan bara flugit iväg.
Livet går sin stilla gång, morgonen gryr med buller och bång. Vart styr katten sin kosa? Undra hur länge Ronja ska snoza? Nej, just det dagen spenderas ju hemma, vilket lyx tycker jag och undviker ett dilemma. För tänk om jag henne hade väckt, då hade inte ett glatt leende räckt. Så kan det gå om man känner för att rimma, nu är det bäst att gå och sova denna arla kvällstimma.♡
 
 
Ha en fortsatt fin valborg därute.♡♡♡