Jordning pågår.

Ett enkelt och kort inlägg får det bli ikväll. Kerstin sa godmorgon 04:30 så ögonen är tunga nu. Kan inte minnas att Olle ens någon gång haft så tidiga mornar. En sak är iaf säker..... det är två trötta föräldrar i den här familjen. 
Iaf till dagens ämne, varje torsdag sista lektionen har jag äran att leda ett frisk och kry pass för våra ettor. Ett varierande uppdrag där vi varvat både inne och ute aktivitet. Idag tog vi årets första promenad till Indals härliga lekpark. Där finns massa skoj för barnen att roa sig med och släppa lös sin energi. Där finns även några fantastiskt vackra pilträd som man bara måste klättra upp i. Det gjorde jag och några elever. Vi satt där inte så länge ett par minuter ungefär men oj.... Trädets kraft liksom fyllde oss med urkraft och vishet.  Det får man gratis när man klättrar i träd ung som gammal❤. Häftigt att få lämna den trygga marken och lita på att trädets starka grenar bär mig. Jordning pågår helt enkelt♡.
Den där stunden i trädet var underbar helt enkelt.
Torsdag för mig betyder att sista arbetsdagen för veckan är gjord och imorgon ska vi för första gången köra lektion via dator på distans. Spännande hur det ska gå🤔. Men tur att det går.
Olle fick sitt efterlängtade bokpaket idag och för honom är det så otroligt skönt att läsningen fungerar. Han blir avslappnad samtidigt som han bygger ett otroligt ordförråd och får lära sig att sätta bild på det han får läst för sig. Att vara med i en bokklubb tycker jag är ett jättebra tips😊.
Jag passade på att vara ute en stund extra med Olle nu ikväll innan dusch och godnatt och den gråtunga himlen skingrades så på håll såg det ut som om bergen stod i brand. Vi kollade på bilder från ifjol och konstaterade att snösmältningen verkligen kom för tidigt i år!😥
Is och vatten har vi gott om. Hur ser det ut hos dig? Vår eller vinter?😊
Väl inne hade påskharen lämnat ett påskpynt och en önskan att Olle skulle lära sig sitt namn så han så småningom kan hitta igen sitt påskägg.
Hur sött!!😍
Nu säger vi godnatt va?!😊