Vi älskar naturen♡

VARNING för naturlig bildbomb. Vi har nämligen varit ute hela dagen och myst i det underbara vädret!
Och jag bara måste knäppa massor med kort och fånga ögonblicken.
I nya huset spikas det för fullt idag för på måndag kommer den efterlängtade isoleringen.
Det ska bli så skönt. Ännu ett steg i rätt riktning mot att äntligen få lite större yta att leva på.
Ikväll ska vi äta gott med goa "grannar" typ 4 km bort=). Sen ska vi träffas och elda majbrasa med fler bybor så jag är helt övertygad om att vi får en trevlig kväll!
Nåväl här kommer bilderna från vår härliga dag!
Med det sagt önskar jag er en fin kväll och valborg!
 
 

Äntligen fredag!

Yes fredag it is! Fast den började rätt grå och trist. Efter regnet kom stormen och den var inte att leka med. Vi har i vanlig ordning varit ute iaf fast även jag tyckte det var lite ruggigt! Igår och inatt har det regnat väldigt mycket vilket har resulterat i att våran stillsamma bäck har blivit en ström å! Fasar för den sådana här dagar då Olle blir större och springer runt själv. Ronja levde länge i tron om att storlommen bodde i bäcken och att han åt små barn. Sen kom hon hem en dag från skolan och berättade att storlommen minnsan är en fågel. Inte ett monster som äter små barn!=) Huvudsaken är ju att det fungerade då hon var liten och liiite måste man få luras.
Hon har iaf köpt sig en air board. Jag var motsträvig i början och tyckte det var mycket pengar på en "leksak" men hon hade sparat egna pengar och till slut sa vi okej. Den ger henne mycket glädje speciellt när hon är hos sin mor.
Kul grej även om jag inte vågat testa den ännu!=)
Mycket vatten är det!
Lagade även till lite mat åt Olle. Rotfrukts pure och torskrygg fick det bli. Jojo fint ska det va!=)
En härlig ridtur på kloka jervira fick bli pricken över i denna dag. Det är skönt att komma iväg hemifrån en stund och bara få samla mina tankar.
På tal om mat en annan åt sallad till lunch och ofta gör vi det på sommaren så även fast det varit bitvis dyngväder så vet man att värmen snart kommer!
Titta vilket härligt kvällsväder det blev håller en stor tumme att det får vara fint även imorgon!
Syskonbus på hög nivå får avsluta den här dagen. Nu dags för Lets dance! Ha det gott!♡

Efter regn kommer sol!

Hej på er!=) kul att se att det är några som varje dag vill läsa min lilla blogg=). 
Imorse vaknade vi till ett regnigt och blött landskap. Men vad gör det när man har sysslor att sköta. På med regnkläder och ut strax efter frukost. Jag och Olle brukar nämligen fixa i stallet fylla höpåsar och ta en morgonpromenad. Och vet ni trots att han bara är strax över 8 månader så tror jag han längtar efter den där stunden då han får vara med. Han blir så glad när han får syn på hästarna. Mot slutet av promenaden brukar han ha somnat till och jag kan ta itu med det som behövs göras inne. Idag bestod det av att elda städa och baka en rulltårta som jag tänkte göra nått gott av till sista april=). Det gäller att förbereda så mycket som möjligt. 
 
Jag gillar verkligen rulltårta det har ni kanske märkt.
Vad gillar ni mitt sällskap där jag sitter och skriver nu på min blogg?
Ifall ni undrar så sitter jag på fyrhjulingen här har jag nämligen koll på både djur och min lilla prins som sover i vagnen bakom mig.
Jag har nyss kört ett pass markarbete med Akira och för tredje dagen i rad är det ett osynligt monster i ett av hörnen. Där blir hon förmodligen anfallen av något otäckt som bara hon kan se för det är knappt jag får henne förbi där. Tillslut efter mycket övertalning och lugnande prat tycktes "odjuret" försvinna och hon jobbade på riktigt bra!
Vad mer jo just Olle fick en jätte fin orkidé av familjen Bergkvist när han fördes och den blommar hela hela tiden. Nu har den 3 stänglar samtliga med knopp!
 
Här är min ständige följeslagare vi är allt ett bra team jag och Olle♡
Nä vet om det är dags att börja med nån middag kanske! Ha en bra dag=).