När man håller livet i sin hand♡

Lugna är andetagen, hennes lilla hand håller hårt i mitt finger. Vi är påväg till Hammarstrand. Det är dags för mitt kontinuerliga besök  hos tandläkaren. Jag räknar bilarna jag möter. När jag kommer till bil tio ryser jag i hela kroppen. Någon av dom tio bilarna har kört påverkad/berusad och det gör mig stel av fasa att det är så verkligheten ser ut. Var tionde bilist man möter kör påverkad. Med dom sifforna vill man inte ens vistas utmed vägarna. Det käraste jag och min familj har är dom två små som sitter i varsin bilbarnstol och sover sött. Omedvetna om alla faror. Det jag kan göra är att köra tryggt och säkert men vad hjälper det? Det här är ju sånt man vet men blundar för men idag var vi på information på bvc om bilbarnstolar och barns säkerhet i trafiken och då kom dom här siffrorna fram. Jag kan bara hoppas att du som väljer att sätta dig bakom ratten alltid är vid dina sinnes fulla bruk. Det här är ett känsligt ämne för många och ingen kommer någonsin att säga det kommer hända mig. Men för varje km vi kör desto närmre en olycka kommer vi. Nu händer olyckor iaf men visst är det tragiskt att siffrorna är så höga?!
Vi måste hjälpas åt att minska dom här siffrorna för jag vill kunna vistas tryggt och säkert i trafiken.
 

Höstlovsmys♡

Idag faller snön precis som jag kände på mig igår! Vi var ute nästan så fort det blev vitt på backen och fort susade Olle nerför backen på madrass. Härligt!!! Vid elva snåret fick vi fin främmande från Hammarstrand, så mysigt. Dom kom lagomt till lunch och inget hade kunnat passa bättre än nybakat bröd och varm gulaschsoppa. Några trevliga timmar senare åkte dom hem och vi tog en skön vila. Nu kikar vi på Disneys bilar och smaskar Åre popcorn. Bättre start på höstlovet♡. 
Förvalta tiden ni har tillsammans och bara må gott!

Doften av snö.

Japp nu är det nära... Jag känner det i luften att nu snart kommer snön. Det liksom luktar på ett visst sätt och naturen gör sig redo för det vita täckets intåg. Fast mest syns det på molnen som får ett visst utseende dom blir liksom ulliga på något vis. Vi har haft en fin dag barnen och jag där vi har varit ute en lång stund innan vi spenderade resten av dagen inne. Grannpojken Arvid kom med jultidningarna jag köpte förut i höst och han stannade en stund för att prata och leka med Olle vilket var väldigt uppskattat.
Hästarna har fått mycket uppmärksamhet likaså hunden Bruno och katterna som inte fick följa med till moffas 60 års kalas. Jag tror faktiskt att dom saknat oss när vi var borta. Annars har vi stökat på med det vanliga städa,tvätta och lagat mat. Ett kok lingonsylt har jag faktiskt hunnit och det känns bra nu i efterhand att det blev gjort. Det finns några saker som måste prickas av nu när snön kommer och det är att montera ner studdsmattan, bära in utemöblerna och helst hade jag velat harva till ridplanen så den är slät och fin. Men dygnet har för få timmar. Och det är för knöligt att hålla på själv med Olle och Kerstin på armen så hoppet står till att vädret håller sig i skinnet tills i helgen då Micke är hemma. Dessutom MÅSTE jag putsa fönstren å det är så nedrans tråkigt tycker jag och alltid hittar jag på ursäkter för att slippa. Nu ni är det färdigsurrat för idag för imorgon kommer det en ny dag som Olle säger. Kram och godnatt på er!♡