Den här tiden på dygnet♡

Mornarna i lugn och ro. Utan stress. Ingen tid att passa och inget dagis att lämna Olle på. Det är skönt! Skönt att kunna strosa runt i nattlinnet och koka kaffe i lugn och ro. Ta en påtår och se ljuset komma tillbaka efter nattens mörker. Olle är på bra humör och Kerstin likaså. Micke jagar och vi passar åter på att äta frukost i vardagsrummet.
Lite mys måste vi unna oss när inte pappa är hemma och gör oss sällskap.
Resten av dagen blir nog också bra då Micke sen på em ska fara och kolla på ytterligare en skoter och jag och Kerstin smyger in på Birsta. Vi har ju lite småfix att uträtta om man säger så.
Ha en fin dag♡

Där luften är fri♡

Hej på dig👋😊
Dagens inlägg är på g fast klockan säger sov nu Ylva.... En trevlig kväll med grannar som gjorde oss sällskap var inte fy skam. Vi har haft en fin dag barnen och jag som började med lång frukost framför Disneydags för att sen följas upp av timmar av utelek. Härligt väder och riktigt varmt när solen kom fram. På eftermiddagen kom Micke hem efter en dag i älgskogen och jag passade på att sticka iväg på en ridtur. Jervira var full av energi och åter igen stack vi iväg efter den nya vägen vid kraftledningen rejält med reflexer på utifall nån älgjägare skulle råka vara i farten. För mig att få komma ut och släppa ansvaret inne en stund och bara kunna koppla av är helt klart ett måste. Bli ett med jervira och följa hennes rytmiska hovslag som dunkar mot marken och spendera tid där luften är fri♡ fri från det mesta faktiskt. Det ni önskar jag er allihopa. 
Jag lovar att just det här gör mig till en bättre människa på alla plan. Prova du också

Sköööna freeedag!

Hej😊 ja då var det fredag igen. Skönt och helt klart bästa dagen på hela veckan. Vi tog och gjorde så mycket som vi kunde av den här dagen och klev upp tiiiidiiigt imorse när Micke skulle kliva upp. Det var inte tänkt så utan vi brukar försöka sova längre men imorse vaknade Olle och kom inte till ro nått mer. Vi hade en mysig morgon och rätt tidigt gick vi ut och lekte. Det var småkyligt men efter ett tag kom solens strålar och värmde oss. Snart mycket snart tror jag snön kommer att falla och sommaren 2018 får till slut ge sig och gå i ide.
Efter promenad så åt vi ett välförtjänt mellis utomhus innan det var dags för vila och stadsresa. Micke behövde ett par nya jeans då han var helt utan och vi ska på 60 års kalas nästa helg. Min lilla pappa fyller nämligen år och det ska bli mysigt att få fira honom ordentligt.
Det här med vila tog Kerstin på fullaste allvar och mitt i leken i babygymmet somnade hon. 
Jag önskar er en fortsatt trevlig fredagkväll, den här bilden på Olle och Kerstin får avsluta en härlig fredag!
Syskonkärlek♡♡♡