Fixar staket till ridplanen!

Tjenixen!
Ingen vila ingen ro..... Lördag och vi jobbar på i vanlig ordning känns det som!
Idag tog vi tag i projekt fixa staket till ridplanen. Stig kom med både traktorgrävare och hjullastare för det behövs när 3 meters långa stolpar ska tryckas ner i marken. Som tur är har vi fina människor runt omkring oss som fixat hem stolpar som var riktigt rejäla. Nu är 50st på plats och kvar är själva bräderna sen är det så gott som klart! Men allt har vi inte hunnit med idag.
Nu ser det ut som jag ska skaffa en bunt rejäla hopphästar med tanke på vilket högt staket vi har. Men var lugn det ska kapas ned till en bättre höjd. 
Olle har varit med i stort sett hela dagen förutom sista timman då humöret tröt ordentligt. Som tur är har han en snäll storasyster som tog hand om honom. Ikväll kom även min barndomskompis och bästa vän Helena ner till oss. Hon ska följa med mig då jag ska provrida en häst imorgon. Så ikväll passar vi på att surra och ta ett glas vin♡
Vi hörs imorgon☺
 

Tjejkväll på travet!!

Hej! Ikväll är vi på trav i Bergsåker! Jag har inte varit på trav sen jag vet inte när och ikväll innan första start fick jag en rundvisning på stallbacken! Jättekul att få gå runt och kika på den här sidan hästvärlden.
Vi spelar på både den ena och den andra med blandade resultat.
Vi äter gott och dricker gott och framförallt umgås vi och pratar inte jobb!😊
Vi måste fara på trav oftare😙
Nu ska vi fortsätta försöka få ihop päningan till solsemestern nästa vecka. Janne och Pernilla ni får hålla ställningarna på jobbet😉
 

Pirr i magen å tårta hos svärmor!

Hej hopp å va pirrigt det är nu!!! Håller som bäst på att boka provridning på en fin liten häst. Har en väldigt bra magkänsla och om allt fortfarande känns bra efter första mötet så kanske vi får en ny familjemedlem. För det är just så djuren behandlas på vår gård som familjemedlemmar.
Mer än så vill jag inte säga om detta just nu utan att ha träffat henne.
 
Ikväll har vi hälsat på Mickes mamma,barnas farmor och min svärmor. Många titlar förtjänar hon denna vackra kvinna. Gott fika och många skratt blev det även om Olle som nu mer kan konstateras som frisk levde rövaren på alla sätt som går!!! 
En trevlig kväll fick vi iaf.
Imorgon är det fredag vilket innebär öppning för mig på jobbet och sen utgång med jobbet. Jag ska bli bjuden på middag och det känns så himla kul♡.
Mina fina älskade tokungar! Livet vore färglöst utan er!