Nu mår man!

Nu mår jag otroligt gott! Med fjällen som fond och en mysig påskmiddag med pappa och familj kan jag inte annat än summera denna dag som en mysig toppen dag. 
Vilken avkoppling! Bästa sättet att ladda upp batterierna. Håller tummarna för att vädret är lika fint imorgon. 

Skattkarta!!!

Imorse när vi vaknade hade påskharen varit framme och lämnat både skattkarta och flera små presenter till var och en av oss. Mysigt tycker jag då det är ca 20 år sedan påskharen lämnade en skattkarta här sist.😊
Å titta det var en riktig skatt i ett av äggen!🐥🐣🐥  vi trodde inte att det var sant när Micke skrapade fram 3 lika belopp!!! Wehoo vilken välkommen peng! Tack påskharen.🐥🐣🐥🐣

Påskmys hos momma.

Hej på er nu har vår påskvecka dragit igång på riktigt. Vi vaknade till en klarblå himmel strålande sol och nitton friska minusgrader. En god frukost och några timmars springande,packande och förberedande med djur och djurvakter tar sin lilla tid. Men mitt på dagen så kunde vi rulla mot vårt första stopp hos momma på Hammarn😁. Vi njöt ute i det underbara vädret som så många av er andra!
God påskmat har vi ätit och yeees Abba har äntligen tagit tillbaka sin vitlökssill så ikväll kunde jag njuta ordentligt!
Olle har precis somnat och vi andra ska äta lite ost och kex och spela lite kort.
Hoppas ni har en fantastisk långfredag med god mat,familj,vänner,utelek och kärlek omkring er!♡
Alkoholfri öl,min favorit just nu!
Här mår vi gott men imorgon fortsätter vi resan mot fjällen❤