Dubbelt grattis!!!

Whoop whoop och hej på er😊
Japp idag slår jag på stort och firar dubbelt upp, så först och främst Grattis till min lilla blogg som fyller 2 år idag. Förstår inte riktigt vart tiden tar vägen och tycker någonstans att det känns som igår då jag äntligen kom till skott och publicerade mitt första blogginlägg.😊 Huset var under uppbyggnad,Olle var knappa halvåret,Ronja gick i åk 5 och bodde kvar i sitt rosa flickrum med hästar och Justin Bieber på väggarna. Micke jobbade på permobil och skruvade mycket skoter samt snickrade var ledig minut😊 I stallet stod två hästar högt älskade varav en är oerhört saknad idag, min svarta lilla märr❤.
Jag var då som nu hög på livet och allt vad det ger oss i lycka och glädje. Stundens motgångar känns med ens avlägsna och suddiga. Att få läsa inlägg och se bilder från vår härliga resa dom senaste 2 åren ger en nästintill euroforisk känsla. Ja jag är nöjd,♡ och tacksam över min familj som låter mig hållas och lägga tid på att ta kort och skriva inlägg.
Nästa grattis är faktiskt till mig själv för vet ni idag fick jag besked om att jag äntligen blivit inlasad i Sundsvalls kommun. Vilket innebär att jag är garanterad en tjänst och inkomst. Att bli inlasad tar tid och kräver många timmar av arbete och vikariat men nu blir dom inte av med mig i första taget😊
Micke överrakade med glass och massa gott efter maten och åter igen kom känslan av lycka och tacksamhet.
Olle älskar verkligen glass så ni förstår ju hur ivrig han var😊.
Olle och Ronja röjde gärnet och deras skratt smittade av sig.
Till middag lyxade till det med torskrygg och sparris och mums så gott det är med enkla smaker.
Den här killen har funnit sig tillrätta och ger så mycket glädje till oss. Håll en tumme för att kylan ger med sig så vi kan sätta igång att motionera både han och Jervira. 
Ja hörrni det har varit vår dag i helhet och då passar jag på att tacka även er som läser och följer vår vardag i glädje och sorg.
Nu ska jag göra som Olle och övriga i min familj och gå och sova, natti natti♡
 

Den här dagen började inte bra!!

Tror ni det går bra för mig nu? Morgonen började med att Micke höll på att försova sig och i panik hoppade han ur sängen 05.20. Olle vaknade med ett ryck och blev naturligtvis jätte ledsen. Jag insåg att det inte var någon större mening med att ligga kvar utan lika bra att gå ner så Olle fick se vart Micke gick. Vi tog med oss täcket och gick ner och la oss på soffan. Micke åkte iväg och Olle blev åter trött, jag kom på den briljanta idén att vi skulle gå och lägga oss uppe i sängen istället vilket Olle också ville. När jag gick igenom hallen påväg upp slog det mig att jag skulle låsa ytterdörren efter Micke. När jag sen vände mig om halkade jag på något konstigt vis på klinkersen och åkte i backen. Först blev jag rädd och tänkte nu slog jag mig ordentligt. Tårarna brände bakom ögonlocken medans jag kände att det gick ganska bra. Min onda axel blev uppskrapad och fick sig ett ordentligt blåmärke, värre är det med två av mina tår som jag seriöst funderar på är ordentligt stukad eller av. Ont och ömt vid varje steg och ett helsike när man ska på med skon. Nu känner jag mig både klagosam och riktigt le i mitt inlägg men det känns som att februari präglats av sjukdomar och elände. Nu får det liksom räcka. Vi ska iaf försöka ta oss iväg på jobb och dagis imorgon. Hoppas det går bra. Efter den sämsta av starter for vi iaf en sväng till momma på hammarn. Skönt att få bli ompysslad och Olle har fått leka av sig. Moffan kom också förbi en sväng. 
Nu har vi ätit middag och ska medans det är någorlunda ljust köra hemåt. Här kommer några bilder tagna hos momma.
 
En fin men kall dag fick vi när vi väl kom hit. Nu ska vi åka hemåt till Ronja och Micke. Hoppas verkligen att du haft en bättre dag!😊
 

Å äntligen äter han igen!

Ja tack och lov! Trodde väl inte att man kunde bli så glad över så lite. Både frukost och lunch har han äntligen ätit. Inga mängder men ändå tillräckligt! Vet inte hur mycket men nått kilo har han tappat dom här dagarna och byxorna hänger på honom. Det gäller att ta tillvara på när energin finns så lek med leksaker och pussel har vi hunnit med😊. Min energi börjar komma åter och jag har vädrat och bytt sängkläder så nu borde vi bli friska snart! Något positivt med denna kyla.
 
Nu ska jag försöka få honom att sova lite så han orkar med eftermiddagen och kvällen.