Det här är inte kul.....

Nä nu får det banne mig räcka tycker jag!!! Förkylningen som haft oss i ett järngrepp hela veckan vägrar ge med sig. Orken att göra något vad som helst är som bortblåst. Hostan sliter sönder en inifrån och ut och jag börjar fundera på vad man ska ta sig till?! Micke kom iaf med ett toppen förslag förut, nämligen att blanda ut Olles välling med hostmedicin. Jag var motsträvig till en början då välling är det enda han typ ätit idag förutom glass och vätska. Känner han att den smakar annorlunda så är ju risken att han ratar den med. Som tur var gick det bra och nästan allt slank ned. Han är så otroligt kramig och vill sitta i soffan hela tiden och mysa som han själv säger. Ni som följer min blogg vet att Olle i vanliga fall är allt annat än lugn så att se honom såhär hör absolut inte till vanligheten. Moffan kom och hälsade på oss mitt över dagen och då sken Olle upp för en stund. En massa gott hade han med sig samt en krya på dig present till Olle. En fin traktor med vagn som han orkade leka med ett bra tag innan tröttheten tog vid.
Precis nu fick Micke springa upp till trött och ledsen Olle som vaknat av sin hosta. Tröstlös är ordet och det gör ont i hjärtat att höra honom. Måndagens fråga ligger redan i luften... Vem av oss ska vabba? Jag som varit sjuk precis hela veckan eller Micke som iaf hann jobba 1.5 dag? Ingen lätt fråga då vi båda jobbar med viktiga och roliga jobb.
Även om Olle alltid går först i alla väder blir man ändå kluven.
Även hästarna har fått ordentligt med tid idag då hovis som också legat i flunsan kom förbi och skodde och verkade Jervira samt kollade igenom Laylocks hovar. Bägge fick en fin ok stämpling och tänk nästa gång han kommer går det nog att ta av vinterskorna och snösulorna. Just nu känns det väldigt lååångt till sol och värme då tempen visar dryga 22minusgrader. Dåligt med bilder har det blivit då Olle suttit i min famn mest hela tiden.
Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas så innerligt att vi får må lite bättre imorgon❤.
Nattti natti❤
  

När liten är sjuk....

Gokväll i stugorna.
Fredagkväll och jag har bytt soffa mot säng för i försöket att se en bra film med Micke somnade jag efter typ 5 min.... Olle sover bredvid mig och jag önskar så att jag kunde ta hans hosta. Sån där hosta som man nästan kräks av ni vet. Jobbig är bara förnamnet. Jag hoppas verkligen han får sova ordentligt för det behöver han.
Här hemma har det åter varit en lugn dag, lite tvätt har blivit fixad men annars har jag inte gjort mycket. Mickes skoter har fått en ny ägare idag och en liten gnutta sorg såg jag i hans ögon när skotern lämnade gården💕 även Eline har lämnat gården idag för ett nytt stall med mera kompisar, och det tror jag gör henne gott.
Nä det här går inte ögonen trillar i kors. Natti natti sov så gott.

Ikväll hejar vi på ÖFK!!

Hejsan! Jag är ingen fotbollsentusiast på något vis men till och med jag har ju förstått att det ÖFK hittills har presterat är nått utöver det vanliga! Ikväll har dom intagit London och i första halvlek leder dom med 2-0. Det är mot storklubben Arsenal. Ronja är på plats och tänk vad hon får uppleva där ikväll så häftigt!!!
Den här bilden fick jag strax innan avspark.😊
 
Vi fortsätter att ha sjukstuga här hemma. Imorse tog jag mig iaf iväg på utbildning via jobbet, tidigt bestämde jag mig för att försöka gå på den då det var näst sista träffen idag. Redan påväg ut till bilen var jag genomblöt i svett och halvvägs till stan funderade jag seriöst på att vända. Men jag kämpade mig igenom och det var värt varje minut med en superbra föreläsare på plats från miun.
Väl hemma igen somnade jag direkt och resten av eftermiddagen har varit lugn.
Jag gläds åt framgångarna i OS idag nämligen Guld till Myhrer och silver till våra fantastiska skidskytte tjejer. Vilka stjärnor! 
Vår stjärna Olle han kämpar mot hosta och feber och jag lider med honom. Idag har han dopdag och med glädje minns jag den fina dagen för 2 år sedan.
Mycket mer än så har jag inte att berätta idag. Nu fortsätter vi heja fram ÖFK här😊