Skottdag idag!

Å inget frieri!=) Hur gör dom som är födda just den här dan? Firar dom födelsedag vart fjärde år? Och i så fall hur räknar man åldern? Aja nog förstår jag med att det inte är så det går till men ändå.😊 Ser att ni är några som hittat hit och läser min blogg. Kul och välkomna hit. Lämna gärna en liten kladd i kommentarsfältet=) Är ju som ni ser bara i startgroparna. Så ni får stå ut med inlägg som kommer lite hipp som hopp. Förut idag så var jag ute på en härlig barack tur på Jervira. Det var så härligt och solen värmde så gott! Det är livskvalitet. Sen lite baksida då. Vi har vedeldad värmesystem med veranda och så vilket innebär att vi måste elda varje dag för både värme och vatten. Just nu är veden vi tar in sur så det enda som händer i pannan är att det surbrinner,ryker in och tar väääääldigt lång tid innan vattnet blir varmt. Då önskar man fast bara lite att vi hade kommunalt vatten och värme system=). Nåväl bjuder på en hästbild till på pållarna i hagen. Det är nämligen dags för mig att gå ut och ta in dom nu och fylla hö påsar,bära vatten och allt det andra mysiga pysslet som följer med när man har djur! Så godnatt på er och på återseende imorgon!

Kattsällskap.

Japp här är katten som ständigt följer med vart man än går. Trevligt fast rädslan över att en dag finna henne överkörd finns som en sporre i bakhuvudet. Just nu kör dom ut mycket timmer här runt omkring så då tänker man ju lite extra såklart. Annars är det ju fint med sällskap när man går den vanliga turen med vagnen. Tänkte berätta lite nu och då hur vi har det här och hur vi bor. Lycka för mig är tex att kunna ha hästarna hemma. Dom har alltid varit stor del i mitt liv och mitt största intresse. Nu sen jag blev mamma så är det väldigt skönt att slippa ta bilen var gång man ska ut och rida tex. Mina hästar nu är 16 åriga nordsvensken Jervira samt det snart 10 åriga halvklotet Akira. Hade tänkt satsa på att bli bättre i dressyren och åka på träningar och så men med barn och allt får jag nog skjuta på det lite till och fortsätta harva på här hemma=). Det är tid för allting.

Får jag lov att presentera?

Mina fyrbenta vänner som bär mig vart än jag styr dom, över stock och sten. Som känner mig utan och innan och som kan med bara en blick avgöra vilken sinnesstämning jag är på. Ni vet dom där dagarna då det varit jobbigt på jobbet. Eller när tjafset om vem som ska bära ut soppåsen blir en riktig fajt! Då finns dom där och tröstar och får en på bra humör igen! Här kommer en bild på mitt halvblod Akira. Skriver ett längre inlägg senare idag!