Provridningen.

Hej på er precis som rubriken lyder har jag varit och provridit en häst ikväll. Det var med delade känslor jag svängde in på gårdsplanen där hästen Mi står. Känns liksom som ett svek mot Akira vars öde tyvärr blir kortare än vad som först var tänkt. Trots allt så måste jag gå vidare och se det positiva. Den här hästen är ett halvblod vilket jag iaf bestämt mig för att nästa häst skulle vara. Otroligt snäll och fin och även fast vädret visade sig från sin blåsigaste sida kändes Mi lugn och trygg. Vi red längs 86an en bit och hon lyfte inte ens på ögonbrynet då fullastade timmerbilar susade förbi. En mycket trevlig kväll som lämnar mig med en härlig känsla i magen. Lite fundering och en provridning för Pernilla så kanske tankarna klarnar lite. Det var inte på långa vägar så mycket nerv i henne som jag är van och inte vad jag kände lika mycket motor. Vilket kan ändras men helhets intrycket var en mycket fin,väluppfostrad häst. 
Dagen i övrigt har flutit på med jobb hela dagen och sen var jag bara hem,bytte om och for och provred.
Olle har klippt gräsmattan med Micke och hade somnat till några minuter så han är fortfarande vaken fast Micke håller på att natta honom. Ronja ska sova på hotell med mormor inatt så hon har det väldans lyxigt må jag säga😉. Å tänk hotellfrukosten hon får avnjuta imorgon mmm.
 
Hoppas ni också har en fin och bra kväll!♡
 

Lyser fint i natten!

Hej.😊
Måste slå ett ordentligt slag för solcellslampan. Denna fantastiska lilla lampa som säljs i princip överallt. Länge skiner dom och även om man råkar glömma dom ute när det är vinter så lyser dom så fort solens strålar lyser på dom på våren igen. Vi köpte två stycken på rusta i helgen som man både kan använda som ljuslykta och då även som lampa. Gjord i glas var dom så dom fungerar utmärkt som tyngder på duken. Väldigt fina är dom också. 
Brukar inte göra reklam men tycker dessa små ljus  behöver få lyftas fram😊
 
Igår släppte jag hästarna på bete och vilken lycka för dom. Båda sprang och bjöd på diverse krumbukter och det är så härligt att se.
Imorgon ska jag provrida en häst som inte står så långt härifrån och det känns faktiskt lite spännande ändå. Titta och provrida kan man alltid göra.
Jag har motionerat Jervira idag och tränat flitigt på läxan vi fick förra lektionen.
 
Micke och Ronja har varit på informationsmöte på skolan ikväll då Ronja blivit så stor att hon ska börja på högstadiet till hösten. Alltså vart tar tiden vägen? Tyckte nyss hon var liten och nu blir hon 13 år i augusti. Fina tjej!
Olle har röjt på som vanligt och att bygga höga torn av stora klossar det är livet på en pinne det😊.
Nu är det dags att packa inför jobbet imorgon och sen är det läggdags. 
Ha det fint hörrni😊.
 

Rabarberpaj på g!

Hej på er! Idag har vi haft en riktig sommardag. Så fort Olle och jag kom hem åkte poolen fram. Han plaskade nöjt och man såg hur mycket han njöt av att bada😊.
Jag fick en skön stunds vila i solen innan det var dags att fixa middag. Ikväll följer farmor med Ronja på ridskolan då det åter igen är omöjligt att få ihop vardagspusslet. Som tack är kaffepannan på g och i ugnen väntar en rabarberpaj.😊 Lycka är verkligen att kunna gå ut barfota i gräset och sätta sig bredvid rabarbern och direkt kunna fylla pajformen. Söta och varma rabarber som blir till småbitar i formen.
Mmm knäckig rabarberpaj.😊 nu får ni komma hem Ronja och Anki♡