Lunchpaus i shoppingen♡

Hej på er♡
Tänkte först och främst tipsa er som går i lite förnyelse i hem tankar att Mio hade grymt bra priser i sin butik nu. Jag har nämligen rymt hemifrån för första gången sen Kerstin kom för att nyttja mina presentkort jag fick när jag fyllde 30. En ny bordslampa till köket stod överst på listan samt en hel del annat! Så kul att åka iväg en stund. Nu har jag lunchpaus på café charm innan jag äntligen ska gå ner på cervera och köpa nya mat tallrikar. 
Får visa er mina inköp senare😊

Morgonmys♡

Godmorgon kära ni.
En ny dag är här och det smattrar på taket, regn och rusk och slut på sommaren. Tänker på mina kollegor som alldeles snart börjar sin arbetsdag. Vad annorlunda vår vardag ser ut gentemot för några månader sedan. Nu innebär morgonen amning och mys istället för stress och jekt till dagis och jobb. Jag byter inte detta mot något annat just nu och inget annat känns heller lika viktigt♡.
När jag ser på mina två små hjärtan som sover sött sida vid sida blir jag så innerligt glad och tacksam. Mitt stora ♡ stökar på nere och snart ska hon iväg med skolbussen. Åttonde klass tänk er det!
Idag kommer hovslagarn,skönt med verkning och nya skor. Sen åker vi till hammarn för jag ska gå till frissan och förnya färg och frisyr. En bra dag tror jag att det blir. Hur ser eran dag ut?😊
Ha det gott!♡

3 års kalas idag.

Hej svejs, nu är det en trött mamma som skriver några rader.
Vilken härlig och fin dag vi har haft idag. Vi var bjudna på 3 års kalas hos Olles kompis Erik. Mycket lek och skoj med fina kompisar samt gott fika förstås. Erik hade väldigt mycket roliga leksaker tyckte Olle och roligast var en elektrisk fyrhjuling som man fick köra inomhus med. Lycka! Även klätterställningen ute var kul. Tänk så bekymmerslöst och härligt livet är när man är tre år?! Den härliga kompisanda som grabbarna visade varandra önskar jag dom bär med sig i framtiden.
Olle övade balansen på en cykel och tittar ni noga så ser ni hur Olle tappar just balansen♡
 
Övrig tid idag har varit bra med främmande från min pappa samt farmor och hennes nya kille Ove.
Nu är det dags att gå och sova så vi orkar med morgondagen.
Tack alla fina människor som förgyllt våran dag idag♡♡ ni är värd eran vikt i guld♡