När himlen stod i brand.

Hej hej, dag 3 på Olles blåsor och det kommer mera plopp,plopp,plopp och ännu mera plopp så imorgon ringer jag vårdcentralen för en extra check! Ärligt talat så kan jag inte säga hundra att det är höstblåsor med tanke på att det numer spridit sig på hela kroppen. Det kanske är vattkoppor också. Hoppas på lite mer kött på benen imorgon iaf. 
Idag har jag varit på jobbet och Micke har varit hemma med Olle. Resten av veckan är dock min lott att ta. Jag hade planerat att ta ut komptid och tillsammans med Micke skulle vi åka upp till Undersåker över helgen. Tyvärr så tror jag ingen vill träffa oss när Olle mår som han gör så vi blir hemma och komp förvandlas till vabb! Dagen har spenderats på lärstämma tillsammans med mina härliga kollegor inne i Sundsvall. När den var över åt vi en gemensam lunch på tant Anki och fröken Sara och satt länge och diskuterande dagens lärdomar. Som ett väl sammansvetsat gäng hade vi fastnat för ungefär samma saker så dagen blev mycket givande. Nu till min rubrik, imorse påväg till jobbet var solen påväg upp och det såg ut som om himlen stod i brand. Så fint att jag lätt kunnat stanna och njutit av utsikten över vår fina dalgång.
Så himla god mat. Har ni vägarna förbi Sundsvall gör ett lunchstopp på ovanstående ställe.
Även snön hänger i luften och eftersom jag är lite bekväm av mig så tycker jag det är fantastiskt smidigt med Internet handel. Så idag kom det ett gäng vinterhandskar samt en ny snuttis vid namn kanin då den andra spårlöst gått upp i rök. Ni som har barn förstår hjälplösheten när ens barn inte hittar sin favorit snutte. Så tack för att det finns Internet!
 
Ikväll har vi bakat Olle och jag för när febern börjat avta finns det rätt mycket energi i den lilla kroppen så både äppelpaj och förberedande inför morgondagens middag här han hjälpt mig med.
 
 
 
 Ja ni det var allt för idag. Hoppas ni också haft en bra dag! Vi hörs😁.
 

Vi kämpar på och gör det bästa av dagen.

Hej hej. Höstblåsor borde inte få finnas... Dom ploppar upp överallt på Olles kropp och klias och svider. Nattsömnen var sådär kan jag säga och nu börjar tröttheten komma över mig. Vi har varit ute på fm för det är bland det bästa Olle vet. Så kanske blir blåsorna lättare att bära om man får göra nått som är lite roligare. Vi tog en promenad till skogen och kikade nyfiket på allt som finns där. En glass i solen mot stallväggen smakade gott och för en stund kändes det som vanligt.
Vi hittade den riktiga mamma Gran och pappa tall😁
Hästarna fick morötter och klappar.
Höstblåsor är inte kul!

Jervira,månen och jag♡

Efter en lång dag inne med febrig Olle kunde jag när han somnade ta en ridtur på Jervira. Månen sken och det var så himla härligt att lyssna på hennes hovsteg som klapprade högt mot den frusna vägen. Det är något magiskt ja nästan trolskt att rida i månljus.
Under dom 30 min jag var ute samlade jag på mig kraft och energi så det räcker flera dagar framöver.
Sov gott alla ni därute!