Årets sista dag!

Ja tänk nu är vi här igen... Nedräkningen till tolvslaget är igång och vi har varit utomhus mest hela dagen. Vädret är inte alls lika bra som igår men det är ändå något visst med att få göra upp en eld utomhus och bara se in i lågornas sken. Något knepigare var det att få upp eld då veden var blöt och sur. Men skam den som ger och till slut brann det fint och korven blev varm😁. Jag fick dessutom köra min pärla till skoter och jag som länge gått i försäljningstankar då pengarna verkligen skulle behövas till en ny häst tycker det känns vemodigt att sälja en maskin som går så bra... Ja vi får se helt enkelt.
Just nu var det bara skönt att få krypa upp i soffan en sväng och få vila några minuter innan våra gäster kommer och kvällens firande kan börja. Jag ser fram emot den goda maten vi ska äta för nu är jag riktigt hungrig!
Nu är det dags att steka på lite älgfile och fixa det sista.
Så från hela mitt hjärta önskar jag dig ett fantastiskt,underbart,roligt GOTT NYTT ÅR!!!♡♡♡

Äntligen dags för skoteråkning på årets näst sista dag♡

Hej på dig årets näst sista blogginlägg kommer här!♡
Vi kom äntligen iväg ut med skotrarna och vilket härligt väder det har varit idag. Solen sken från en klarblå himmel och med all snö som verkligen bäddat in allt under ett vitt täcke var det otroligt vackert överallt. Micke och Ronja åkte på fartmonstret medan Olle och jag åkte på widetracken. En liten lätt dikeskänning hade jag och vips satt vi fast. När jag klev av skotern hade jag snö till midjan. Det är alltså helt sjukt otroligt mycket snö! Min gissning av snödjupet stoppar inte på metern heller. Några timmar senare när vi kom hem väntade moffa på oss här hemma för en sista träff 2017. Nästa gång vi ses hörrni är det mest troligt 2018. Det här året har gått ruskigt fort och nån dag ska jag försöka plocka fram guldkornen 2017.
Micke fastnade också lite lätt när han skulle försöka hämta lite ved även han med snö till midjan🤣.
Naturligtvis finns det bildbevis även på mig😄.
Det var allt för idag😁.
 

Lycka är att ha fina grannar!

Hej på er, hoppas du har en fin fredagkväll man blir liksom dagvill när man är ledig såhär många dagar.
Ikväll hade vi turen att bli bortbjudna på middag till våra fina grannar Thomas och Jeannette. En god grillmiddag fick vi och kanske var det årets sista? Nåväl det är otroligt värdefullt att nån gång emellanåt få tid tillsammans och sitta ner och prata. Inte för att Olle hade speciellt långt tålamod varken med att äta eller sitta still men ändå. Till efterrätt fick vi pannacotta med hjortronsylt så otroligt gott!♡ så tack hörrni för det.♡
Vår dag har annars varit riktigt bra med mycke utetid. Snöskottning,promenad,ridtur och promenad igen har varit riktigt skönt.
Ni ser ju själva så mycket snö vi har fått. Kan inte minnas en vinter då vi hade såhär mycket snö. Jag njuter och tycker det är härligt. 
Imorgon är årets näst sista dag och vi har inget inplanerat förutom att förbereda lite middag inför nyårsafton.
Hur många av er ska fira ordentligt på nyår? Vi tar det lugnt och håller oss hemmavid. Det är lättast så på ett vis. Olle är i en riktig testar fas och dom flesta gånger förstår jag inte ens varför han får sina utbrott. Tålamods prövande är dom och det är inte alltid lätt att vara konsekvent.
Jag hoppas att det bara är en fas som han snart passerat. Lite som en tonåring i humöret kan man säga... skiftande. Fast oftast är han glad tack och lov.
Nu ska jag kika lite på film innan det är dags att sova. Natti natti!