En kväll i stallet och klass två varning.

Godkväll! 
Tjoho vad det viner i knutarna. Busväder, snödrev och skolor som håller stängt är vad som väntar imorgon. Dagis och vi på mitt jobb har öppet i mån av att personal som kan ta sig på jobbet. Ni som vet hur jag bor känner även till svårigheten det kan vara att ta sig dom dryga 8km till riksväg 86. Ärligt talat så vet jag inte hur jag ställer mig inför morgondagens väntade snöoväder. Jag är uppfostrad på så vis att man ska hä sig iväg på jobbet oavsett vad. Är vi helt insnöade så gör det såklart sig själv. Men finns det en minsta chans att ta sig iväg så gör jag nog det. Såklart ska man inte riskera sitt liv för jobbet, men kan det verkligen bli sånt flur väder?
Jaja vi får vänta och se helt enkelt.
 
Ronja och jag har iaf spenderat kvällen i stallet. Mycket trevligt att få en stund bara hon och jag. Hon hade förresten dukat,skottat snö och mockat innan jag kom hem idag och gjort så fint överallt.
Den lilla gesten gjorde min dag och jag blev bubblande glad inombords.
Jervira och Ronja är ett bra team och ikväll red dom väldigt bra bägge två. Jervira var pigg och såg inbillningsspöken i skuggan av lampan på tidplanen så Ronja fick jobba på och hålla hennes tankar borta från läskiga snömonster och annat. 
Vi har haft en bra kväll helt enkelt.
Nu går jag och lägger mig och hoppas på att vädret inte blir så illa som dom tror. Natti natti!

Månskensnatt...

Hej på er... 
Vi här i mitten utav landet kan verkligen njuta av en magisk kväll och natt. Månen lyser och låter landskapet bada i silver. Det blir till och med skuggor av träden mot den vita snön. Det är rofyllt,kravlöst och vackert på samma gång. Efter läggning av Olle skyndade jag mig ut till hästarna viljan att komma upp på hästryggen var stor men när känslan att höfterna är påväg att gå isär gjorde att det fick bli stallmys i stället. Vips sprang klockan iväg och jag konstaterar åter igen vart tar tiden vägen?
Det är ändå skönt att ha den där stunden i stallet, kroppen jobbar och går liksom på automatik. Den friska luften piggar upp den lagomt trötta kroppen. Hästarnas mular är mjuka och varma och deras ögon förmedlar både kärlek och lugn.
Kika ut och njut imorgon ska det komma mer snö sägs det. Tydligen en hel del dessutom. Kommer jag bara fram dit jag ska så blir jag glad😊
Natti natti♡

Doften av nybakat♡

Hej på er♡
Idag är en sån där dag då det mesta gått emot på något sätt.. Inga stora saker men ni vet nu ska jag göra det här men så saknas det där osv. Olle visar personalen och sina kompisar sin värsta sida nu och testar dom rejält. Inte kul och jag önskar så väl att denna trots period snart är över. Tycker det har  varit bättre ett tag men idag då var det igång igen. Maktlös är ordet jag söker på det för den andra tiden är han så otroligt underbar och snäll att jag ibland inte tror att det är min pojke dom pratar om...
 
Nåväl vi fick ett ryck att baka Olle och jag efter maten och äntligen finns det nygräddade bullar i frysen igen. Moffan har efterlyst det länge nu så det blir kul att kunna bjuda på det. Egentligen var jag för trött men på något sätt fick jag extra energi.
 
Dagens middag blev ett ihopplock av vad som fanns i kylen men ändå blev det otroligt gott. Skinkpaj med grönsaker i får högsta betyg😁
Igårkväll påbörjade vi tapetseringen av Ronjas nya rum. Superfint blir det och frågan är varför gjorde vi inte detta tidigare?
Ni ser han som står där, min stöttepelare här i livet. Han som kommer hem efter 12 timmars arbetsdag, som tar sig tid att höra hur min dag varit och som stöttar och tröstar när det är jobbigt. Han som i detta nu ihärdigt tar våd efter våd och sätter upp på väggen. Han är mitt allt och älskling.♡
Här ligger han som jag aldrig kan se mig mätt på men som stundvis gör mig riktigt gråhårig!!! Älskade lilla prins!♡ 
 
Hoppas ni andra haft en bra kväll. Vi hörs imorgon😊. Dags att ta tillbaka lite energi.