Liten blir stor!!!

Hej😊
Imorse var det så dags för Olle att gå iväg till skogen med sina kompisar på förskolan. I våras fick han fika ute på gården men så idag var det dags att packa ryggsäcken och på riktigt gå iväg till skogen. Jag tyckte han blev så stor när han drog iväg med ryggsäck och allt!
Dom hade haft en toppen dag och jag har hört att det finns fina bilder att kika på när vi kommer till veckan. För Olle har fått helg och ska inte på dagis förens tisdag. Ronja är på skolan imorgon och jag har öppning på jobbet.
Sen ni är det helg igen.
Och vet ni idag vart vi bortbjudna på middag förstår ni vilket lyx!!! Att få sätta sig vid ett dukat bord med tända ljus och äta god mat och god efterrätt samt umgås med fina trevliga vänner. Det är livet det❤
Så tack för en trevlig kväll Elsa med familj!
Elsa hade en rolig rutchkana som Olle åkte om och om igen trots att regnet öste ner!
Ha det gott nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon!😊☺
Natti natti❤
 

Hej bloggen!

Hej bloggen,hej vänner och hej läsare❤
Jag hoppas ni har en trevlig och fin onsdag kväll. Jag och Ronja kikar på idol och är sådär lagomt trötta som man är när skolan precis startat och vardagen rullar på. Den senaste tiden eller månaden rättare sagt har bloggen kretsat om mitt jobb,min familj och det runt omkring typ som en blogg ska göra. MEN.... Nu önskar jag att jag kunde komma ur det även om det är det ovanstående som är mitt liv och naturligtvis det min blogg ska handla om. Det känns som om det inte är så mycket glädje i det jag skriver längre och jag vill ju förmedla en bra känsla till er som läser. En ärlig stund där jag ger er glimtar av vår vardag. Just nu hinner jag inte ens en liten del av det jag egentligen vill och tillika blir bloggen tråkig. Idag har jag inte ens tagit ett enda foto och det ni är inte likt mig som brukar älska att fånga stunden och föreviga den. Bilden behöver inte vara perfekt utan den ska ge lagom mycket information så ni ser och förstår lite hur vi har det. Jag lovar att jag ska bättra mig. Idag ska jag leta fram en bild som är en av dom första på den här mobilen så vi får se vad det blir.
 
Så tjing på er så hoppas jag vi hörs imorgon.

Normaltrött!

Hej på er, ikväll är jag trött på riktigt, alltså på riktigt på riktigt. Inget konstigt med det utan det är bara så att tidiga mornar,långa dagar och kvällar då min andra hälft kommer hem sent gör att min ork tryter... Det finns liksom ingen lucka för återhämtning utan livet pågår nu i 190 knyck. Jag älskar livet och allt vad det innebär men just nu sätter det mig på prov. Fast belöningen som väntar hemma i form av Ronja och Olle gör att jag fortsätter att orka var dag. Tiden vi har tillsammans nu är värdefull och den kommer aldrig mer igen. Efter maten idag och allt stök med disk osv tog vi fram bakgrejer och bakade en kaksort tillsammans. Och konstigt nog kom liksom orken tillbaka och vi fick en trevlig stund även om Olles kakor hamnade ogräddade direkt ner i magen. 
Kakor måste ha samma effekt som plåster har på sår😅.
Det är skönt att skriva av sig ibland och jag är faktiskt precis som er andra skör som glas vissa stunder medans jag andra stunder är super women med gränslösa krafter och styrka. 
Ha det gott och var rädda om varandra!!!❤❤❤