Ikväll pyntar vi♡

Gokväll kära ni som läser!
Imorse hade det åter igen snöat när vi vaknade eller rättare sagt det snöade fortfarande. Tror vi har mer snö nu än vad vi hade på hela förra vintern. Vilket är helt fantastisk så i helgen åker nog skotrarna fram.
Olle gillar snön och springer glatt runt och leker och tjoar. Aldrig att han gnäller på morgonen när vi ska ut fast klockan oftast är en bit innan sju. 
Dagen har varit bra men lång och imorgon är det dags för utbildningsdag nummer två för mig och Hanna. Spännande och kul☺
Här hemma har jag börjat pyntat lite smått inför första december som faktiskt är redan imorgon.
Otroligt så fort tiden går. Den bästa men mest stressigaste månaden är här och det är med blandad förtjusning den startar imorgon.
Tomten har varit här och lämnat ett paket i barnens paketkalender. 
Och åter igen har min gamla trotjänare fått liv♡
Den här killen förgyller min dag och trots att jag bitvis vill slita mitt hår så älskar jag honom gränslöst!
Sotis passar på att mysa när Olle har somnat. Och på tal om det jag har öppning imorgon och ska gå och lägga mig så natti natti!♡
 

Det lilla extra i vardagen♡

Gokväll på er!
När jag hämtade Olle på förskolan så möttes jag dels av en sprudlande glad kille som glatt mötte mig i hallen men också flera saker som dom pysslat med under hösten. Bla en jättefin ljuslykta som dom vad jag tror pysslat med idag. Den pryder vårt köksbord och just idag då jag känner mig lite ur gängorna betyder den så otroligt mycket!♡
 
 

Mammig pojke.

Imorse var det dags igen. Efter månader av lyckade lämningar så kom det ett bakslag. Olle var som vanligt glad och gick med stora steg in på dagis, hälsade på sina kompisar och var just påväg att dra iväg då det liksom kom över honom att jag skulle fara. Otröstlig sprang han ut i hallen och ställde sig framför mina skor. Efter många minuter kom Olles fröken Maria och tog honom och jag kunde åka på jobbet. Naturligtvis några minuter sen men Olle går först i alla lägen så idag fick det bli så. Dessutom har jag som ni vet arbetskamrater som är toppen!
Jag jobbade på hela dagen och for sen och hämtade Olle då berättade nästa fröken att Olle varit mammig hela dagen och sovit oroligt samt ropat efter mig flera gånger. Det skär ju i hjärtat på mig och jag blir orolig att vi ska komma i det läge vi var i tidigare i år. Så är det någon av er som känner igen er i detta får ni gärna skriva en rad. Hela kvällen har vi iaf myst och grejat och nu sover han gott i sin säng.
Hoppas på en bättre kväll imorgon nu ska jag gå ut till hästarna en sväng♡