Torsdagkväll.

Japp så var det torsdag igen och åter igen blir det märkbart hur fort tiden går. Imorgon är det första april och då är det bäst ni är uppmärksamma så ni inte åker på nån blåsning!
Jag och Olle snorar i kapp men har ändå känt oss piggare än på flera dagar. Så idag har vi även varit ute en stund och Olle hjälpte mig med stallsysslorna. Från vagnen sett då. Som tack för hjälpen fick han provsitta på jervira och där ser han ut att trivas.=)
 
Det ska börjas i tid! Jag har hunnit med att rida båda hästarna idag. Att skritta igång 2 st damer där iaf den ena har en v-8 motor som inte förstår att man ibland måste starta på låga varv är inte helt lätt. Men vet ju att ju längre hon får vila desto mer laddat blir det när hon väl får komma ut igen. Det gick bra iaf. 
 
 Jervira hon tog det lite lugnare iaf.
 
 Det som iaf är bra med att vara sjuk är att vi prickade in det samtidigt som hästarnas vila. Ett friskhetstecken är iaf att Olle orkar leka lite själv.
Bada är sååå kul!
Nu kör vi sista rycket här innan det är dags för välling och säng. Skönt är det att han får sova om nätterna. Annars har vi nog strejkat båda två! 
Jaa det var våran dag! Ha en fortsatt trevlig kväll och missa inte gåsmamman ikväll på kanal 5 kl nio!

Dagen i bilder.

Hej på er!=) nu känner jag igen min lilla prins igen. Det är i stort sett samma fart som innan förkylningen och han är busig och full i "fan" rent ut sagt!=) på ett mycket bra vis!
Vi har varit ute en sväng idag,frisk luft är alltid bra. Och idag har vädret varit riktigt fint så vi passade på att greja med hästarna. 
Det är borstarnas högtid nu och trots hur mycket man än borstar så är det lika mycket kvar!
Busunge!
Som till slut fick ge sig och inse att han är bra trött!
 
Blev toksugen på äppelpaj så det fick bli efterrätt idag och då vi fick Middags gäst i sista stund så passade äppelpaj perfekt! Mums! 

Ingen feber och ett strålande vårvinterväder!!

Yeees!!! Ingen feber idag! Bara snor,gult snor. Men det känns skönt för då är förhoppningsvis bacilluskan snart borta!
Till och med jag mår bättre och knäet höll i hela 1 km promenad med vagnen. 
Som vanligt har jag 2 trogna följeslagare på vägen.
Å tänk vad fort det går nu är det snart ingen snö kvar.
Om jag ska klaga på något så är det att det blir ohyggligt mycket lera i däckmönstret på vagnen. Så hallen nere är konstant lortig hur mycket man än sopar och torkar.
 
Nu är det lunchdags för mig och Olle. Och när han är hungrig då är det bråttom!=) 
Ha en fin dag!♡