En dag på Candy world😊

En sån dag!😊 Imorse bestämde vi oss för att åka hemifrån en sväng. Det är inte så ofta det händer så idag var det dags. Vi hade bestämt träff kl 10 på leklandet Candy world i Birsta med två andra familjer som har jämngamla barn som Olle. Det var verkligen kul att se hur lyckliga barnen var när dom fick leka i bollhavet, klättra och åka rutschkana. Till och med jag tyckte det var kul😀 sen lyxade vi till det med lunch på Ikea och det var ju ett äventyr bara det tillsammans med 4 trötta och hungriga barn.😂
Jag passade på att inhandla lite nya sängkläder till Olle samt lite annat smått och gott. Sen bar det av hemåt. Lite trött men glad sitter jag nu i utemöbeln och myser. Stig har kört hit ett grus lass så ännu lever hoppet om en egen ridplan😊
 
 
 

Idag gör vi höst🍁🍁🍁

Hej på er😊 Imorse klev vi upp med tuppen klockan sju, åt frukost tillsammans med Ronja och hade en mysig morgon. Sen lekte vi en stund innan det var dags för första tuppluren för Olle. Jag passade på att ta ett ridpass på Akira. Då hon trampat av sig ena framskon red vi i stora sommarhagen.  Hon var så pigg och fin och efter några krumbukt språng vart hon riktigt fin och samlade sig fint. Hon är duktig att sätta under sig och vinna mark när hon vill😉.
Inget kort ifrån hästryggen kunde jag ta men ett på marken efter avslutat pass.
Väl hemma igen var jag fulltankad av energi och passade därför på att städa undan sommaren och ta in hösten😊🍁.
Det vart riktigt varmt och mysigt inne.
Jag vet gardinen är skrynklig men så får det va tills strykjärnet vill funka igen. Ni vet en del saker rår man inte på och därför spiller jag ingen energi på det. Värre var det med den nya fönsterlampan som jag lyckades förstöra direkt när jag tog den ur kartongen och kaffekoppen Olle lyckades riva omkull i över både gardin och soffa! Då tänkte jag seriöst kasta in handduken en sväng. Som tur var gick det över och nu är det som glömt😊.
Så det var det jag hade att berätta om idag. Nu är det dags att fixa middag.😊 Tjing! 

Främmande män i sovrummet...

Så här nära kommer man en främmande man i sovrummet. 
Eller rättare sagt i skrubben😅 vi håller nämligen på att byta fönster runt om och nu var det dags för skrubben innanför sovrummet. Min sambo är den ena mannen vilken inte är så främmande men vår snickare fick stå på insidan och således nästan i sovrummet. 
Jag valde dock att åka till hästarna för lite kvalitetstid och kvällsjobb. Longering fick det bli ikväll och det gick så himla fint vilket det inte brukar när jag haft en liten paus. 
Tusen småsven satte dock stopp för något längre träningspass. 
En liten uppdatering av Olles utveckling är att han faktiskt går nu😊 han började gå nått steg själv samma dag som han fyllde ett ungefär men tog en paus då det var läskigt att ramla. Sen har han fortsatt och ta några steg då och då, men nu bara häromdagen lossnade allt och det finns liksom ingen stopp😊
Kul tycker jag iaf och så stolt jag känner mig!♡
Idag har jag varit på jobbet igen och det ger verkligen mycket att få vara en i gemenskapen och känna att man gör något riktigt igen! 
Skönt med riktig vardag igen, även fast klockan ringde 06.30 och jag rullade hemifrån 07.15.
Konstigt nog känner jag mig full av energi och på toppen humör! 
Nä vet ni vad mycket snack det blev idag om massa saker. Dags för lite idol och mys med Ronja!♡
Kram på er!