Ibland är han bara så himla tjurig....

Efter en timmes "fajt" så sover han äntligen, dags att ställa tillbaka dygnet efter detta härliga jullov. Men då blir det kämpigt när det är dags att vila mitt över dagen. Först prövade vi sängen, efter en halvtimme ca fick jag nog och så bäddade jag ner honom i vagnen. Kallt är det ute så på med extra kläder såklart under protest. Kom till slut ut och började gå uppför backen. Då flög tjockstrumporna och handskarna sen kom kuddarna flygandes över kanten. Till slut efter mycket om och men gav jag upp och vi gick in. Det rök nog ur mina öron vid det laget och mantrat som gick runt runt i huvudet var, hur kan man vara så tjurig?!!
När jag tagit upp honom ur vagnen och satt oss i soffan med både gosedjur,filt och snutte då tittade han upp på mig och så tack. Just där och då en timme senare smälte jag och passar istället på att njuta ordentligt. 
Nu ser jag fram emot en trevlig kväll tillsammans med min bästa vän Helena som kommer och hälsar på plus resten av familjen såklart. Skönt att skriva av sig lite för när man är mitt i en trots period med tusen prövningar om dagen är det skönt med små ljusglimtar♡